Nieuws

21 juni: Deelnemers- & Informatiebijeenkomst in Ahoy! 

07 juni 2018
21 juni: Deelnemers- & Informatiebijeenkomst in Ahoy! 

Op donderdag 21 juni van 14.00 uur tot 17.00 uur organiseert Gastvrij Rotterdam de Deelnemers- en Informatiebijeenkoms in Rotterdam Ahoy. Het doel van deze bijeenkomst is om bedrijven die zich al hebben ingeschreven voor Gastvrij Rotterdam 2018 te informeren over wat zij allemaal kunnen verwachten tijdens de beursdagen. Daarnaast zijn ook bedrijven die zich nog aan het oriënteren zijn op deelname van harte welkom, zodat wij hen kunnen informeren over de verschillende deelname mogelijkheden en ook wat zij kunnen verwachten als ze besluiten om ook deel te nemen.

 

Voor de 6e editie van Gastvrij Rotterdam stellen wij vanzelfsprekend alles in het werk om afgelopen recordeditie met 400 exposanten, 150 prestigieuze programma onderdelen en bijna 13.000 bezoekers te overtreffen. Alle lichten staan daarvoor op groen! Zo is er per vorige week al net zoveel standruimte verhuurd als bij de start van de vorige editie! En nog steeds komen er nieuwe deelnemers bij.

De totale beursvloer is dit jaar dus opnieuw groter en er is zelfs een nieuwe, vijfde hal deels in gebruik genomen. Naast een compleet aanbod van food en non-food producten en diensten treft u op de beursvloer vertrouwde paviljoens als het groene "Dit Smaakt Naar Meer!" Paviljoen, het Kenniscentrum voor Bier, het House of Spirits, Wine en Fine Food paviljoen en de Wedstrijd Arena aan. Het Hotel Collectief is dit jaar een nieuw themapaviljoen.

Beursbezoekers kunnen zich verheugen op tal van culinaire verrassingen, een keur aan workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meester-koks, Masters of Wine en topgastronomen. Ook de uitreiking van het Glazen Kalf,  de AD Gouden Pollepels, de Gaia Green Awards en de Young Chef Award vinden plaats op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam.

 

De Deelnemers- & Informatiebijeenkomst van Gastvrij Rotterdam 2018 vindt plaats op:

 

Donderdag 21 juni 2018 - Rotterdam Ahoy - Restaurant Floyd (1e etage)

Programma (wijzigingen voorbehouden)

 

  • 14.00 uur: Inloop en ontvangst
  • 14.30 uur: Welkom door Robert Melaard - Exhibition Manager Gastvrij Rotterdam
  • 14.50 uur: Toelichting op nieuwbouw ICC Ahoy en logistieke gevolgen
  • 15.00 uur: Anke Goedhart - Coers van Mystery Review - Mystery visits tijdens Gastvrij Rotterdam
  • 15.15 uur: Pauze
  • 15.30 uur: "Meer rendement uit uw beursdeelname” en "verbeter uw standperformance” door Maarten Wessels van Wessels Trainingen.
  • 17.00 uur: Netwerkborrel

 

U bent van harte welkom, ook als u besluit (dit jaar) nog niet deel te nemen aan Gastvrij Rotterdam.  

 

U kunt zicht aanmelden door een mail te sturen naar info@gastvrij-rotterdam.nl en aan te geven van welk bedrijf u bent en met hoeveel personen u wenst deel te nemen.

Founding partners
  • Bidfood
  • Carl Siegert
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • FrieslandCampina
  • Heineken
  • J. van Doorn B.V.
  • Nice to Meat
  • Rational
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Van Geloven
  • Verwiel en Wijngaard
  • Winterhalter Nederland BV
Branchepartners
  • AF&BM
  • Bocuse d'Or
  • De Buik van Rotterdam
  • Euro-Toques Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastvrijheidsgilde
  • Gault & Millau
  • Green Leisure
  • Horeca Netwerk
  • Hotello TOP
  • HSMAI
  • INCH
  • Kenniscentrum voor Bier
  • KHN
  • Nederlands Patisserie Team
  • Nix18
  • SVH


Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • Culinaire Saisonnier
  • De Restaurant Krant
  • Entree magazine
  • Gastronomie
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Marktaanbod Horeca
  • Misset Horeca
  • Pâtisserie & Desserts
  • Uitgeverij Vizier