Nieuws

  • Meer vakbezoekers dan ooit naar 7e editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam
    25 september 2019Meer vakbezoekers dan ooit naar 7e editie van horecavakbeurs Gastvrij RotterdamPrecies 16.303 vakbezoekers bezochten tijdens de afgelopen drie dagen de 7e editie van Gastvrij Rotterdam in Rotterdam Ahoy. Een stijging van maar liefst 14,3% ...
    Precies 16.303 vakbezoekers bezochten tijdens de afgelopen drie dagen de 7e editie van Gastvrij Rotterdam in Rotterdam Ahoy. Een stijging van maar liefst 14,3% ...lees meer
  • Herman den Blijker over talentontwikkeling
    6 november 2019Herman den Blijker over talentontwikkelingTijdens Gastvrij Rotterdam 2019 interviewde HorecaNederland.TV Herman den Blijker over talentontwikkeling in de horeca....
    Tijdens Gastvrij Rotterdam 2019 interviewde HorecaNederland.TV Herman den Blijker over talentontwikkeling in de horeca....lees meer
  • Barend Havenaar legt uit hoe je een oester eet
    5 november 2019Barend Havenaar legt uit hoe je een oester eetOesterman Barend Havenaar legt uit hoe je op de juiste wijze uit de schelp een oester naar binnen slurpt....
    Oesterman Barend Havenaar legt uit hoe je op de juiste wijze uit de schelp een oester naar binnen slurpt....lees meer
  • Herman den Blijker over zijn grote voorbeelden
    30 oktober 2019Herman den Blijker over zijn grote voorbeeldenHerman den Blijker verteld tijdens een interview tijdens Gastvrij Rotterdam over zijn grote voorbeelden uit Parijs...
    Herman den Blijker verteld tijdens een interview tijdens Gastvrij Rotterdam over zijn grote voorbeelden uit Parijs...lees meer
  • Oesterman Barend Havenaar legt uit hoe je een oester steekt
    28 oktober 2019Oesterman Barend Havenaar legt uit hoe je een oester steektBarend Havenaar legt uit hoe je op de juiste en traditionele wijze een oester steekt...
    Barend Havenaar legt uit hoe je op de juiste en traditionele wijze een oester steekt...lees meer
  • Herman den Blijker over talentontwikkeling in de horeca
    24 oktober 2019Herman den Blijker over talentontwikkeling in de horecaTijdens Gastvrij Rotterdam 2019 interviewde HorecaNederland.TV chef-kok, tv-presentator en rasechte Rotterdammer Herman den Blijker over talentontwikkeling in d...
    Tijdens Gastvrij Rotterdam 2019 interviewde HorecaNederland.TV chef-kok, tv-presentator en rasechte Rotterdammer Herman den Blijker over talentontwikkeling in d...lees meer
  • Meer nieuws
Founding partners
  • Bidfood
  • Boels
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • Heineken
  • J. van Doorn B.V.
  • Nespresso professional
  • Nice to Meat
  • Rational
  • Rungis BV
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Van Geloven
  • Verwiel en Wijngaard
  • Winterhalter Nederland BV
Branchepartners
  • AF&BM
  • Barsupport
  • Bocuse d'Or
  • De Buik
  • Euro-Toques Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastvrijheidsgilde
  • Gault & Millau
  • Green Leisure
  • Horeca Netwerk
  • HSMAI
  • Kenniscentrum voor Bier
  • KHN
  • Nix18
  • ProVeg International
  • SVH


Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • Culinaire Saisonnier
  • De Restaurant Krant
  • Dolce World
  • Entree magazine
  • FoodClicks
  • Gastronomie
  • Horeca Magazine
  • Horecamagazine.nl
  • HorecaNederland.TV
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Marktaanbod Horeca
  • Misset Horeca
  • More Than Drinks!
  • Pâtisserie & Desserts
  • Uitgeverij Vizier