Gastvrijheid, beleving en kwaliteit

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Gedurende drie dagen staat Rotterdam Ahoy in het teken van culinaire hoogstandjes,  innovatieve producten en oplossingen voor food en non-food in de horeca. Beursbezoekers kunnen genieten van 450 exposanten, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen.

Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment. Van harte welkom op Gastvrij Rotterdam zijn: chefs, souschefs, maîtres d'hôtel, sommeliers, bartenders, barista's, eigenaars en managers van restaurants, brasseries, hotel-restaurants, catering- en traiteurbedrijven, lunchrooms en daarnaast managers en inkopers uit de zorg- en recreatiesector.

 

Bent u een horecaprofessional met liefde voor het vak en passie voor uw gasten? Dan mag u op dit gastvrije evenement niet ontbreken! De zevende editie vindt plaats van 23 t/m 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Zorg dat u het niet mist! 

Founding partners
  • Bidfood
  • Carl Siegert
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • FrieslandCampina
  • Heineken
  • J. van Doorn B.V.
  • Nice to Meat
  • Rational
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Van Geloven
  • Verwiel en Wijngaard
  • Winterhalter Nederland BV
Branchepartners
  • AF&BM
  • Bocuse d'Or
  • De Buik van Rotterdam
  • Euro-Toques Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastvrijheidsgilde
  • Gault & Millau
  • Green Leisure
  • Horeca Netwerk
  • Hotello TOP
  • HSMAI
  • INCH
  • Kenniscentrum voor Bier
  • KHN
  • Nederlands Patisserie Team
  • Nix18
  • SVH


Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • Culinaire Saisonnier
  • De Restaurant Krant
  • Entree magazine
  • Gastronomie
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Marktaanbod Horeca
  • Misset Horeca
  • Pâtisserie & Desserts
  • Uitgeverij Vizier