Menumenu

Uitreiking Esquire beste nieuwe cocktailbar op Gastvrij Rotterdam

16 April 2021

Esquire is al dertig jaar de autoriteit voor de man die zijn leven graag stijlvol aankleedt. Het magazine is er om te adviseren, te inspireren en het leven van die man op te schalen van een krappe 7 naar een fraaie 9. Esquire maakt goede smaak toegankelijk.

 

Voor het tiende jaar op rij gaat Esquire opzoek naar de beste nieuwe cocktailbar van Nederland en selecteert daarnaast nog een handvol nieuwe bars die een bezoek meer dan waard zijn. Een vierkoppige jury, waaronder Esquire’s vaste drankenredacteur Jonathan van Noord, test door het hele land cocktailbars die grofweg een jaar geleden zijn geopend. De uitreiking vindt voor het eerst plaats tijdens Gastvrij Rotterdam.

 

Jonathan van Noord: "Voor de jubileumeditie van onze Cocktailbartest wilden we groots uitpakken en waar kan dat nu beter dan op de één na grootste horecabeurs van Nederland? Samen met Gastvrij Rotterdam willen wij laten zien hoe de Nederlandse cocktailcultuur definitief op de kaart is gezet. Wij hebben er zin in!

 

Ook Robert Melaard, Managing Director van de vakbeurs kijkt uit naar de samenwerking: "Op Gastvrij Rotterdam brengen we professionals uit het gehele gastronomische landschap bij elkaar. Niet alleen honderden toonaangevende leveranciers en duizenden horecaondernemers en -managers, maar ook horecabedrijven die excelleren en in verschillende categorieën en die daar in de prijzen zijn gevallen. Zo worden de AD Gouden Pollepels al een aantal jaren op de eerste beursdag van Gastvrij Rotterdam uitgereikt en past ook het bekendmaken van de beste nieuwe cocktailbar van Nederland heel goed op de beursvloer in het Cocktails & Beans Paviljoen. Deze hotspot voor barista’s en bartenders trekt ieder jaar meer professionals uit de cocktail- & coffee scene naar Rotterdam.”

 

*fotografie: Visuals by LexTerug naar overzicht
Uitreiking Esquire beste nieuwe cocktailbar op Gastvrij Rotterdam