Browser versie | Afmelden
Gastvrij Rotterdam Gastvrij Rotterdam
Gastvrij Rotterdam
Voorbereidingen in volle gang

Over een klein halfjaar vindt alweer de 6e editie van Gastvrij Rotterdam plaats. Door de enorme hoeveelheid inschrijvingen van oud deelnemers en nieuwe aanmeldingen, heeft de organisatie besloten een extra hal in gebruik te nemen. Op een paar honderd vierkante meter na is op dit moment net zoveel standruimte geboekt als bij de eindstand van de vorige editie.

 

Maar liefst 85% van de exposanten van de vorige editie heeft zich wederom ingeschreven of heeft aangegeven dat zij geïnteresseerd zijn om weer deel te nemen. Vrijwel alle inschrijvingen zijn al verwerkt op de plattegrond, waarbij aan veel wensen van exposanten tegemoet gekomen kon worden. De opzet van de plattegrond is qua indeling vergelijkbaar met die van vorig jaar, alleen is nu dus een extra hal in gebruik genomen.

 

Overweegt u ook deel te nemen, maar heeft u nog geen inschrijvingsformulier? U kunt via info@gastvrij-rotterdam.nl het formulier en een standvoorstel aanvragen.

Glazen Kalf naar Gastvrij Rotterdam
Ook het programma van Gastvrij Rotterdam begint alweer goed vorm te krijgen. Vanaf dit jaar zal de prestigieuze wedstrijd: "Het Glazen Kalf" op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam gehouden worden. Het Glazen Kalf is een jaarlijkse wedstrijd voor culinaire professionals van de VanDrie Group. De wedstrijd bestaat al 19 jaar en is daarmee één van de langstlopende kookwedstrijden in Nederland. Tot afgelopen jaar werd de wedstrijd gehouden tijdens de Folie Culinair (voorheen de EFFF) in Maastricht.

 

Jonge kooktalenten krijgen de opdracht om met de ingrediënten uit een kalfsvlees blackbox in anderhalf uur één hoofdgerecht te maken voor vier personen. Klik hier voor meer informatie over de wedstrijd. Op dinsdag 18 september 2018 is de strijd om Het Glazen Kalf te zien in de Wedstrijd Arena van Euro-Toques Nederland in hal 6.

 

Ook uitgeverij Euroffice, mediapartner van Het Glazen Kalf en Gastvrij Rotterdam, is met haar magazines Culinaire Saissonnier en Patisserie & Desserts dit jaar voor het eerst weer met een eigen stand aanwezig op de beursvloer.

 

Foto: Vorige week bezegelden Patricia van Krieken (VanDrie Group), Robert Melaard (Gastvrij Rotterdam) en Edwin Loos (Uitgeverij Euroffice) hun samenwerking rondom Het Glazen Kalf en Gastvrij Rotterdam.

 

Nieuw campagnebeeld

Elk jaar wordt voor Gastvrij Rotterdam een nieuw aansprekend campagnebeeld ontwikkeld, het resultaat van dit jaar vindt u in de header van deze nieuwsbrief. Voor deze editie is er een dynamisch beeld gecreëerd, waarin niet alleen de professionaliteit maar ook de bedrijvigheid en gezelligheid van de horeca naar voren komt. In het beeld is non-food en food dichter bij elkaar gebracht.

 

Als locatie is dit jaar gekozen voor het moderne HMB Restaurant in Rotterdam op de Kop van Zuid. Dit beeld zal gebruikt worden in alle uitingen van de campagne in aanloop naar Gastvrij Rotterdam 2018.

Welkom deelnemers op de 6e editie van Gastvrij Rotterdam

Graag stellen we u in deze en volgende nieuwsbrieven steeds voor aan een aantal deelnemers die u op de beursvloer in september kunt verwachten. Op onze website vindt u een overzicht van alle deelnemers die zich tot nu toe hebben aangemeld! Ook vindt u hier de aftermovie die gemaakt is van de vorige editie van Gastvrij Rotterdam.

Wie heb ik aan de lijn?

Wellicht bent u al eens door iemand uit het team van Gastvrij Rotterdam gebeld met de vraag of u ook mee wilt doen aan de beurs. Of heeft u zelf contact met ons opgenomen. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn stellen de accountmanagers zich kort aan u voor:

 

Marlies Grijns
Met trots en enthousiasme werk ik sinds de start mee aan Gastvrij Rotterdam. Mijn doel is om elke editie een nóg betere versie neer te zetten. Met Gastvrij Rotterdam willen wij graag ondernemers en managers in de horeca inspireren. Na de Hogere Hotelschool Den Haag heb ik lange tijd voor Heineken gewerkt. Nu ben ik inmiddels ruim 9 jaar met veel plezier aan het werk in de organisatie van beurzen. m.grijns@ahoy.nl

 

Bart de Jong
Inmiddels ben ik 15 jaar met plezier werkzaam bij Rotterdam Ahoy, na 11 jaar gewerkt te hebben bij AB InBev (toen nog Interbrew) en Hero Nederland. Het is fantastisch om de ontwikkelingen van Gastvrij Rotterdam vanaf de eerste voorbereidingen mee te maken. De kwaliteit hoog houden vinden we allemaal belangrijk en Gastvrij Rotterdam groeit elk jaar weer. Naast Gastvrij Rotterdam ben ik actief voor VEG. (Vak Event Groente & Fruit helden), dat in de RDM Onderzeebootloods plaatsvindt. b.dejong@ahoy.nl

 

Nadèche Kuster
In 2017 ben ik aangehaakt bij het gezellige team van Gastvrij Rotterdam. Afgelopen september heb ik de beurs voor het eerst mogen meemaken, werkelijk fantastisch! Het mooie vind ik dat de horeca mensen overal ter wereld bij elkaar brengt en verbindt. Dat is het leuke aan mijn functie: exposanten en bezoekers bij elkaar brengen en op zoek gaan naar mooie producten die bij het beursprofiel passen. n.kuster@ahoy.nl

 

Foto v.l.n.r.: Marlies Grijns, Bart de Jong & Nadèche Kuster

Gastvrij Rotterdam 2018

Bent u geïnteresseerd in deelname of wilt u meer informatie ontvangen over de deelname-mogelijkheden? Het projectteam staat voor u klaar en u kunt contact opnemen via telefoon 010-293 3261 of door een e-mail te sturen naar info@gastvrij-rotterdam.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Gastvrij Rotterdam?

Volg ons dan via TwitterFacebook en LinkedIn.

Gastvrij RotterdamGastvrij RotterdamGastvrij RotterdamGastvrij RotterdamGastvrij Rotterdam


E-mail:
info@gastvrij-rotterdam.nl
Telefoon: 010 - 293 32 61
Rotterdam AhoyRotterdam Ahoy
FOUNDING PARTNERS
Bidfood Carl Siegert Eijsink Friesland Campina Heineken Nice to Meat Rational
Satelliet Schmidt Zeevis van Doorn BV V en W van Geloven Winterhalter
BRANCHEPARTNERS
AFBM Bocuse d'Or Nederland De buik van Rotterdam Euro Toques Gastronomisch Gilde Gastvrijheids Gilde Green Leisure
Hotellotop HSMAI Kenniscentrum voor bier Nederlandse Horeca Nederlands Patisserie Team NIX 18 SVH