Menumenu

    Horecaprofessionals ontmoeten elkaar op Gastvrij Rotterdam!

    Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals in Rotterdam Ahoy. Als hoogstaand gastronomisch platform brengen we de laatste trends, ontwikkelingen en inspiratie naar jou. Op de beursvloer ontdek je een compleet aanbod van food en non-food producten en diensten. Beursbezoekers kunnen genieten van 500 deelnemers, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen. Dat wil je niet missen!
     

    Mis niets en schrijf je in voor de nieuwsbrief  

     

    Nieuws

    Programma

    Het programma van vakbeurs Gastvrij Rotterdam bruist van de wedstrijden, masterclasses, proeverijen en netwerkbijeenkomsten. Of je nu chef, sommelier of manager bent, voor iedere professional is iets te ontdekken in Rotterdam. Ontdek nu het programma in onze paviljoens, Wedstrijd Arena's, VIP Room en Netwerklounge.

    Bekijk het programma van afgelopen editie 

    Plattegrond

    Met meer dan 500 leveranciers in food en non-food in Rotterdam is de horecavakbeurs één grote inspiratie hub voor jou als professional. Op de online plattegrond van 2023 zie je de exposantenlijst, een korte omschrijving en waar je hun stand kunt vinden. Bekijk nu de online plattegrond om je te oriënteren.

    Bekijk online plattegrond