Browser versie | Afmelden
Gastvrij Rotterdam Gastvrij Rotterdam
Gastvrij Rotterdam
Recordaantal deelnemers en bezoekers verwacht op 5e editie


Met nog vijf weken te gaan maakt Gastvrij Rotterdam zich op voor een mooie jubileumeditie. Op dit moment hebben zich al meer exposanten aangemeld dan vorig jaar en ook de voorregistratie van de vakbezoekers laat weer een stijgende lijn zien! Naar verwachting zullen er ruim 12.000 horecaondernemers en -managers de beurs bezoeken. Voor leveranciers dus een belangrijk oriëntatiemoment om na de zomer bij aanwezig te zijn. Op dit moment is nog een beperkt aantal plaatsen in de vier beurshallen beschikbaar. Overweegt u ook nog om deel te nemen, bel ons op 010-293 3261 of stuur een mail naar info@gastvrij-rotterdam.nl.

Tijdens de vakantieperiode heeft het beursteam hard doorgewerkt en hebben wij in de afgelopen vier weken maar liefst 50 nieuwe deelnemers mogen verwelkomen! 

Graag stellen we een aantal exposanten aan u voor (de volledige deelnemerslijst vindt u op www.gastvrij-rotterdam.nl):  

exposanten-gastvrij-rotterdam
Buiten exposeren op Gastvrij Rotterdam


Tijdens Gastvrij Rotterdam 2017 krijgen bedrijven met buitenproducten voor het eerst de mogelijkheid om buiten te exposeren of te demonstreren. Een deel van de binnentuin van Rotterdam Ahoy wordt omgedoopt tot het Outdoor Cooking Square. Diverse partijen hebben zich al ingeschreven om deel te nemen in deze nieuwe buitenruimte. Het is uiteraard ook mogelijk zowel binnen als buiten deel te nemen. Mocht ook u interesse hebben dan kunt u contact opnemen met een van de collega's uit het projectteam.

Onder andere Emgas en OFYR zullen aanwezig zijn op het Outdoor Cooking Square.

  • Emgas is dé horeca-apparatuur & gasflessenexpert bij uitstek! Neem bijvoorbeeld het Queasy® concept. Queasy gasflessen hebben een veilige snelkoppelingsaansluiting en zijn verkrijgbaar in zowel kunststof als staal. Met dit concept is het wisselen van flessen kinderspel; ideaal voor de horeca! Op Gastvrij Rotterdam toont Emgas onder meer de Grafen barbecue-lijn. Deze barbecues zijn van Nederlandse makelij en van uitzonderlijke kwaliteit. Daarnaast biedt Emgas diverse apparatuur op het gebied van sfeer en warmte. Kortom, voor alles waar horeca en gasflessen een gemeenschappelijke factor hebben moet u bij Emgas zijn. 
  • OFYR is dé nieuwe manier van outdoor koken & grillen. Het unieke design maakt het tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die tevens fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak. Of u nu een malse biefstuk grilt, een ei bakt of groenten langzaam kookt, de OFYR ontsluit een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond buiten koken. Als het tijd is voor een gezellig samenzijn in de buitenlucht verandert dit kunstwerk in een warme, gastvrije plek voor zowel intieme culinaire avonden met vrienden en familie als wel grote buitenfeesten.
Prestigieuze proeverijen in het Wine & Fine Food Paviljoen


Tijdens Gastvrij Rotterdam verzorgt The Wine & Food Association een boeiend en afwisselend programma in het Proefschrift Theater in het Wine & Fine Food Paviljoen. De proeverijen kennen bijzondere, specialistische en prestigieuze thema’s die ondersteund worden door sommeliers en importeurs. Dagelijks worden er vier proeverijen aangeboden waarvan één proeverij gewijd is aan de wijnen uit het assortiment van geselecteerde exposanten. Tijdens de proeverijen staat Vins Gastronomiques Contrôlés (VGC) centraal. De VGC-selectie omvat wijnen met een duidelijke gastronomische waarde, wijnen van unieke druiven of met een bijzondere herkomst of achtergrond. Natuurlijk biedt VGC ook wijnen met een prijs-kwaliteitverhouding waar zowel de restaurateur als de gast blij van wordt. Een waardevolle aanwinst voor de wijnkaart! Bekijk hier het programma van het Proefschrift Theater.

Wilt u tijdens uw bezoek aan Gastvrij Rotterdam één of meer proeverijen bijwonen? Meld u dan aan bij het Proefschrift Theater in het Wine & Fine Food Paviljoen.

Gastvrij Rotterdam bezoeken?


Bezoekers roepen we op om vooral voor te registreren, zodat u snel en efficiënt in Ahoy de beurs op kunt! Gastvrij Rotterdam is gratis toegankelijk voor professionals werkzaam in de horecabranche en in het bezit zijn van een uitnodigingskaart of digitale uitnodigingscode. De kaarten en codes zijn via de Founding Partners, exposanten, verschillende brancheorganisaties en diverse vakmedia verspreid. Houd uw netwerk en de vakmedia dus goed in de gaten, mocht u nog geen uitnodiging hebben ontvangen. Zonder uitnodiging kost een toegangskaart € 40,-. Toegang vanaf 18 jaar!
 

Winterhalter breed vertegenwoordigd op Gastvrij Rotterdam
Winterhalter- Connected Wash

-Advertorial-
Voor de 5e keer is Winterhalter Nederland B.V. aanwezig op Gastvrij Rotterdam en is komende editie wederom als Founding Partner actief bij het organiseren van de beurs. Op het Kookpodium zal Winterhalter tips & tricks geven over 'glazen spoelen’. Hoe kan men geld en tijd besparen met de juiste glazenwasmachine? Hoe ontstaat glascorrosie en hoe wordt dit voorkomen? Op de stand van Winterhalter wordt een presentatie gegeven over de innovatie CONNECTED WASH. Met deze app kan de werking van de vaatwasmachine bekeken worden. De app geeft storingsmeldingen aan en tips als er bespaard kan worden op tijd en geld. Achter de schermen is Winterhalter ook actief. Op diverse locaties wordt het vaatwerk gewassen door een Winterhalter glazenwas- of vaatwasmachine. Winterhalter verwelkomt u graag in hal 3 op standnr. 314. Contact: tel.nr. +31(0)161-220520

Blijf op de hoogte van Gastvrij Rotterdam


Wilt u meer weten over deelname aan Gastvrij Rotterdam? Het projectteam staat voor u klaar en u kunt contact opnemen via telefoon 010-293 3261 of door een e-mail te sturen naar info@gastvrij-rotterdam.nl.

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Gastvrij Rotterdam? Volg ons dan via TwitterFacebook en LinkedIn.

Gastvrij RotterdamGastvrij RotterdamGastvrij RotterdamGastvrij RotterdamGastvrij Rotterdam


E-mail:
info@gastvrij-rotterdam.nl
Telefoon: 010 - 293 32 61
Rotterdam AhoyRotterdam Ahoy
FOUNDING PARTNERS
Bidfood Eijsink van Doorn BV Nice to Meat Winterhalter Carl Siegert
Satelliet Schmidt Zeevis Heineken V en W Winterhalter
BRANCHEPARTNERS
Kenniscentrum voor bier Euro Toques NIX 18 Nederlands Patisserie Team HSMAI Nederlandse Horeca Gastvrijheids Gilde
De buik van Rotterdam Gastronomisch Gilde AFBM Bocuse d'Or Nederland Hotellotop SVH