Browser versie | Afmelden
Gastvrij Rotterdam Gastvrij Rotterdam
Gastvrij Rotterdam
Laatste innovaties op horecagebied en wervelend programma op Gastvrij Rotterdam


Vanzelfsprekend stellen we opnieuw alles in het werk om u de warmte van de horeca te laten ervaren op de 5e editie van Gastvrij Rotterdam. In de speciale paviljoens kunnen bezoekers snel en gericht op onderwerp, inspiratie en informatie vinden. De laatste innovaties op horecagebied komen aan bod, diverse uitreikingen, workshops, masterclasses, proeverijen en demonstraties vinden plaats. Kom daarom van 18 t/m 20 september kennismaken met deze en de vele andere highlights! Het programma bekijkt u hier.

Bezoekers roepen we op om vooral voor te registreren, zodat u snel en efficiënt in Ahoy de beurs op kunt en voor potentiële deelnemers is er nog een beperkt aantal stands beschikbaar.

U kunt onder andere nader kennis maken met de volgende deelnemers op Gastvrij Rotterdam:

Neem een kijkje in de keuken bij collega’s tijdens de Horeca Inspiratietour van Gastvrij Rotterdam


Op maandag 18 september wordt aansluitend op de eerste beursdag van Gastvrij Rotterdam een exclusieve horeca inspiratietour door Rotterdam georganiseerd voor horecaondernemers en -managers. De tour* start om 17:00 uur met een meet & greet op de beurs. Hierna vertrekt de groep naar Rotterdamse horeca met speciaal ingezet vervoer.

Tijdens een verrassend avondprogramma - van 18:00 tot circa 22:00 uur - worden de deelnemers geïnspireerd door deze internationale stad met een veelzijdigheid aan F&B-concepten. Er worden 6 bijzondere en typisch Rotterdamse horecabedrijven bezocht met toelichting van de betrokken ondernemers; een letterlijk kijkje in de keuken bij collega’s. Na afloop worden de deelnemers, indien gewenst,  weer terug gebracht naar de beurslocatie.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan de horeca inspiratietour? Neemt dan contact op met Joy van MissPublicity via joy@misspublicity.nl. Graag met vermelding van de naam van uw horecabedrijf en uw functie. Er zijn slechts een select aantal plaatsen beschikbaar. 

*De tour wordt aangeboden door Gastvrij Rotterdam en is geïnitieerd door Marketing & PR bureau MissPublicity. Zij zorgen tevens voor de organisatie, uitvoering en begeleiding.

Hotelpartners ontwikkelen De Duurzame Hotelkamer


In het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen op Gastvrij Rotterdam staat de duurzame inspiratie centraal. De Duurzame Hotelkamer wordt de komende editie dé eyecatcher. Leveranciers van verantwoord geproduceerde bedden, sanitair, schoonmaakmiddelen, verlichting, interieur en wandbekleding hebben de handen ineen geslagen en verzorgen de inrichting van De Duurzame Hotelkamer. Initiatiefnemers van De Duurzame Hotelkamer zijn o.a. Daikin, BigImpact, idLed, Dyson, Ecolab, Acqua di Bolgheri en Toletto. Op het 'groene’ Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen treft u naast de stands met duurzame leveranciers, een bar met terras, een keuken en (workshop) tafels. Het programma in en rondom de keuken bestaat uit o.a. proeverijen, kookwedstrijden en uitreikingen.

Bent u werkzaam in de hotellerie en heeft u interesse in het verduurzamen van uw hotel(kamer)? Dan is een bezoek aan De Duurzame Hotelkamer een absolute aanrader.

Topchefs koken op Gastvrij Rotterdam met oesterzwammen


​Topchefs Gert-Jan Cieremans van restaurant Cottontree Mer en Eduard Roesdi van Indonesia Satu koken op horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam met oesterzwammen van stadsboer RotterZwam. De kookdemonstraties zijn een steun in de rug voor de Rotterdamse stadsboer die in mei 2017 flinke schade opliep door de brand in het voormalige Tropicana aan de Maas. De culinaire hulpactie is samen met Gastvrij Rotterdam en Ahoy op touw gezet door Nico Dingemans, schrijver van het boek From Farm to Fork in the Netherlands, die 40% van de verkoop van het boek op Gastvrij Rotterdam doneert aan RotterZwam. 

Lees meer over deze culinaire hulpactie voor RotterZwam...

Gastvrij Rotterdam bezoeken?


Bezoekers roepen we op om vooral voor te registreren, zodat u snel en efficiënt in Ahoy de beurs op kunt! Gastvrij Rotterdam is gratis toegankelijk voor professionals werkzaam in de horecabranche en in het bezit zijn van een uitnodigingskaart of digitale uitnodigingscode. De kaarten en codes zijn via de Founding Partners, exposanten, verschillende brancheorganisaties en diverse vakmedia verspreid. Houd uw netwerk en de vakmedia dus goed in de gaten, mocht u nog geen uitnodiging hebben ontvangen. Zonder uitnodiging kost een toegangskaart € 40,-. Toegang vanaf 18 jaar!
 

PresTop Rental wijst u de weg

-advertorial-

Dit jaar kunt u als bezoeker nog gemakkelijker de weg of een gewenste locatie vinden tijdens Gastvrij Rotterdam! PresTop Rental verzorgt namelijk de wayfindingzuilen waarop een interactieve plattegrond zichtbaar is, deze zuilen zijn te vinden bij de entree en op andere plekken op de beursvloer. PresTop Rental is met ruim 25 jaar ervaring de grootste TOUCH specialist in de Benelux en marktleider in de verhuur van interactieve producten en oplossingen. Zij zullen verschillende interactieve oplossingen op hun stand tonen, denk hierbij aan een selfie totem, giant tablet, informatiezuil en touchtafel. Kom voor meer informatie over interactieve mogelijkheden naar stand 533.

Nog maar enkele plaatsen beschikbaar op beursvloer Gastvrij Rotterdam


Over drie weken worden de deuren van Gastvrij Rotterdam geopend. Voor ondernemers en managers uit de horeca staat in Rotterdam Ahoy een uitgebreid en belevenisvol programma te wachten op een beursvloer gevuld met bijna 400 exposanten. Naast een hoog herinschrijvingspercentage van exposanten van vorig jaar, hebben zich voor de komende editie ook ruim 50 nieuwe bedrijven uit alle productgroepen aangemeld. Er is nog maar voor een paar bedrijven ruimte om ook deel te nemen!

Wilt u een van de laatste plaatsen op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam bemachtigen? Het projectteam staat voor u klaar en u kunt contact opnemen via telefoon 010-293 3261 of door een e-mail te sturen naar info@gastvrij-rotterdam.nl.

Gastvrij RotterdamGastvrij RotterdamGastvrij RotterdamGastvrij RotterdamGastvrij Rotterdam


E-mail:
info@gastvrij-rotterdam.nl
Telefoon: 010 - 293 32 61
Rotterdam AhoyRotterdam Ahoy
FOUNDING PARTNERS
Bidfood Eijsink van Doorn BV Nice to Meat Winterhalter Carl Siegert
Satelliet Schmidt Zeevis Heineken V en W Winterhalter
BRANCHEPARTNERS
Kenniscentrum voor bier Euro Toques NIX 18 Nederlands Patisserie Team HSMAI Nederlandse Horeca Gastvrijheids Gilde
De buik van Rotterdam Gastronomisch Gilde AFBM Bocuse d'Or Nederland Hotellotop SVH