Exposanten over de beurs

 • Inge Bos namens Verkade

  Inge Bos namens Verkade

  "We zien een trend waarbij consumenten veranderen in echte "food lovers” en op zoek zijn naar producten van uitstekende kwaliteit. Daarom introduceren wij het nieuwe merk Carr’s. Deze exclusieve producten (o.a. toast en ovengebakken zoutjes) sluiten perfect aan bij deze veranderende behoeften. Ze worden gemaakt met simpele ingrediënten en zijn vrij van toegevoegde kleur- en smaakstoffen. Gastvrij Rotterdam is de ideale beurs om dit merk te laden omdat het bezoekers trekt die op zoek zijn naar deze kwaliteit en vernieuwing. Zij die het beste willen voor hun klant, kunnen ons vinden op stand 275."

 • Ester Willems namens Big Impact

  Ester Willems namens Big Impact

  ''Deelname aan Gastvrij Rotterdam en met name aan het ' Dit Smaakt naar Meer! Paviljoen” met de presentatie van " De Duurzame Hotelkamer,” brengt ons in contact met verschillende partners om onze duurzame visie verder te ontwikkelen. Ons doel is om 100% PVC-vrij te produceren en de PVC te vervangen door organische (rest)materialen en nog steeds producten te ontwikkelen die geschikt zijn voor de projectmarkt. Walltex Biovate is de eerste biobased, custom-made en naadloos toe te passen wandbekleding. Walltex Biovate bestaat voor 50% uit biobased materiaal, voor 50% uit Polyester en wordt duurzaam gemaakt. De Biovate lijn van Big Impact draagt bij aan een gezond in-huisklimaat voor hotel gasten om in te slapen.'' 

 • Martine Vissers namens handy Travel

  Martine Vissers namens handy Travel

  "handy staat op Gastvrij Rotterdam voor de hoteliers! Wij laten hoteliers graag kennismaken met handy, de meest innovatieve travel amenity voor de hotelgast. Sinds twee maanden ook in Nederland verkrijgbaar. handy verhoogt de gastbeleving én de omzet van het hotel. Hoe? Dat vertellen we u graag op Gastvrij Rotterdam. Kom naar het 'Dat smaakt naar meer paviljoen’ om de duurzame hotelkamer te bezoeken en maak zelf kennis met handy. Wij presenteren handy. Een gratis smartphone voor de hotelgast waarmee de gast alles wat hij nodig heeft krijgt aangeboden: alle hotelinformatie, onbeperkt bellen, data, een city guide en nog veel meer. En niet alleen ín het hotel, maar ook daar buiten, want handy is dé travel companion van de huidige hotelgast."

 • Marja Eshuijs namens VAN-SYB

  Marja Eshuijs namens VAN-SYB

  "VAN-SYB staat op Gastvrij 2017 om horecaondernemers te ontmoeten. Wij willen eigenaars en managers van kwaliteitsrestaurants ontmoeten, om hen van gepersonaliseerde horeca schorten te voorzien. Geen vormeloze schorten, maar lederen of jeans schorten met lederen tasjes die meteen opvallen. VAN-SYB presenteert horeca bedieningsschorten die gemaakt zijn van duurzaam gelooid leder of gewassen denim - of een combinatie! Wij tonen voorbeeldontwerpen, maar flexibiliteit is onze kracht: wij produceren in eigen atelier en op ambachtelijke wijze een volledig gepersonaliseerd ontwerp."

 • Jeroen Vreeke namens UPTA Horeca Automatisering

  Jeroen Vreeke namens UPTA Horeca Automatisering

  "Gastvrij Rotterdam is een unieke beurs in onze regio om onze geautomatiseerde systemen te presenteren. Wij begrijpen de horecaondernemer, luisteren naar zijn wensen en kunnen een op maat oplossing voorleggen om in de specifieke behoeften te voldoen. UPTA is gespecialiseerd in de horeca-automatisering en biedt u de totaaloplossing op het gebied van  kassa, personeelsplanning en bedrijfsnetwerken (WiFi). Tijdens Gastvrij Rotterdam willen we de kassa software unTill® en zijn velen mogelijkheden demonstreren. Denk hierbij aan koppelingen met diverse boekhoudpakketten,  hotel software, digitale menukaarten, banqueting of voorraadbeheer. Ook eventuele nieuwe koppelingen kan middels onze API binnen afzienbare tijd worden ontwikkeld.  Graag laten wij middels Nostradamus Personeelsplanning zien waarom een investering tot grote kostenbesparingen zal leiden. Met onze professionele WiFi oplossing is het mogelijk uw bedrijfsnetwerk en gastennetwerk te integreren vanuit één type access point."

 • Anne-Marie de Planque namens Daikin Nederland

  Anne-Marie de Planque namens Daikin Nederland

  "Een prettig binnenklimaat zorgt voor een welkom gevoel, goede nachtrust en daardoor een aangenaam verblijf. Uiteraard vanuit het duurzaamheidsoogpunt gerealiseerd en met zo laag mogelijke energie- en onderhoudskosten. Als wereldwijd marktleider en specialist op het gebied van klimaatsystemen neemt Daikin hierin haar verantwoordelijkheid door het leveren van innovatieve systemen met integrale oplossingen.  Tijdens Gastvrij Rotterdam ziet u in de Duurzame hotelkamer met eigen ogen hoe 20% energiebesparing en een 24/7 betrouwbaarheid wordt gegarandeerd."

 • Maxime Demeyere namens Bubble Post

  Maxime Demeyere namens Bubble Post

  "Gastvrij Rotterdam biedt aan Bubble Post een unieke kans om onze duurzame, gekoelde transportdiensten te promoten in de crème van de Rotterdamse horeca. Het is de ideale gelegenheid om te horen wat er leeft in de markt en hoe we onze positie daarin kunnen versterken. Bubble Post wil meer ruimte en adem geven aan de stad met duurzame stadsdistributie.
  In het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen presenteren we daarom een van onze unieke voertuigen en leggen we uit hoe we gekoeld transport ecologisch en efficiënt organiseren."

 • Anouschka den Uil namens DeltaHoreca Grootkeukentechniek

  Anouschka den Uil namens DeltaHoreca Grootkeukentechniek

  "Gastvrij Rotterdam biedt Delta Horeca de gelegenheid om potentiele klanten kennis te laten maken met het ruime aanbod in grootkeukentechniek. Wij presenteren de exclusieve houtgestookte kippengrill van het merk Josper, de nieuwste Electrolux apparatuur en Hobart vaatwasmachines. Doormiddel van een zeer persoonlijke benadering en praktisch inzicht gebaseerd op veel ervaring in de horeca, zijn wij in staat om grootkeukens van concept tot installatie geheel naar wens te adviseren/realiseren. Wij ontmoeten u graag in hal 3, op stand 346."

 • Verse Boerderij Friet

  Verse Boerderij Friet

  "Verse Boerderij Friet is op Gastvrij Rotterdam om onze passie voor aardappels te delen met horeca professionals. Zodat zij kennis kunnen maken met Verse Boerderij Friet en Verse Boerderij Aardappels. Eerlijk en duurzaam geteelde aardappels met het hele jaar door een constante kwaliteit beleverd uit onze energieneutrale opslag. Tijdens Gastvrij Rotterdam laten wij onze liefde voor aardappels proeven. Bij de bakfiets in het DSNM-paviljoen kan er kennisgemaakt worden met Verse Boerderij Friet en Verse Boerderij Aardappels. Rechtstreeks van ons land, 100% aardappelen en zonder toevoegingen. Met liefde geteeld."

 • Kim ten Velthuis namens Pavan

  Kim ten Velthuis namens Pavan

  "Pavan neemt dit jaar deel aan Gastvrij Rotterdam om horecaondernemers te ontmoeten die hun gasten kennis willen laten maken met ons heerlijk Italiaans roomijs, sorbetijs en Patisserie. Voor de meeste gasten is het dessert namelijk het hoogtepunt van een lunch of diner. Tijdens deze dagen staan wij voor u klaar om al dit lekkers te komen proeven ook kunt genieten door ons zelf gemaakte overheerlijke Sgroppino; dé ijskoude, traditionele mixdrank uit Venetië met vodka en prosecco. Verrassend. Fris. 6% alcohol."

 • Nicole & Daan namens Soof Siropen

  Nicole & Daan namens Soof Siropen

  "Op Gastvrij Rotterdam zal de exclusieve introductie van Soof Siropen zijn. Wij willen heel horeca Nederland laten kennismaken met de nieuwste generatie siropen.100% natuurlijk, gemaakt van niets anders dan fruit, groenten en kruiden. Voor zowel limonade als de lekkerste cocktails!"

 • Michiel Drijver namens Flor y Sabor

  Michiel Drijver namens Flor y Sabor"Flor Y Sabor neemt weer deel aan Gastvrij Rotterdam omdat wij graag alle potentiële klanten kennis willen laten maken met onze 1e Koude Pers ''Ecologisch Gecertificeerde'' Extra Virgin Olijfolie. Rechtstreeks afkomstig van de eerlijke en Spaanse boer. Daarnaast geeft deze super georganiseerde en sfeervolle beurs de mogelijkheid om al onze bestaande klanten op een rustig en ongedwongen moment te spreken. Ook zullen wij ons nieuwe adoptieprogramma ''adopteer een olijfboom'' op de beurs presenteren. Tot dan!"

 • Côtes du Rhône

  Côtes du Rhône

  "Wij nemen onder andere deel aan Gastvrij Rotterdam om een groot bereik onder horeca professionals te krijgen. Bij Rhône Red White District presenteert Côtes du Rhône 15 Rhône wijnen van verschillende appellaties. Daarnaast organiseren we op iedere dag een Rhône battle in het Wijntheater." 

 • Kim Marees namens Italiaanse Wijnunie

  Kim Marees namens Italiaanse Wijnunie

  De Italiaanse Wijnunie is een samenwerkingsverband tussen vijf grote namen binnen het Italiaanse wijnlandschap in Nederland: ANFORSEck en MaurickKarakter WijnimportVerkerk Wijnimport en Dewijnengel - wijnkoperij. Samen vormen deze importeurs een specialistisch en gebroederlijk platform voor horeca, vakhandel en pers, met als doel Italië de aandacht te geven die het verdient. Het druivenras Nebbiolo is de basis van de grootse wijnen Barolo en Barbaresco uit Piemonte. Maar Nebbiolo heeft meer te bieden. Daarom is dit druivenras het thema van de tweede proeverij van de Italiaanse Wijnunie. Proef tijdens Gastvrij Rotterdam de nuances tussen verschillende gebieden, makers en stijlen en ontdek de veelzijdigheid van Nebbiolo. Benieuwd wat u kunt verwachten, blijf op de hoogte via ons Facebookevenement of like ons pagina. 

 • Robert van Ballegooijen namens Top Bakkers

  Robert van Ballegooijen namens Top Bakkers

  "Wij nemen deel aan Gastvrij Rotterdam omdat Top Bakkers met de diverse Regionale bakkerijen in Rotterdam en omstreken de lokale markt wil laten kennismaken met diverse producten die er gemaakt worden in de lokale ambachtelijke bakkerijen en dat deze elke dag vers, diepvries en/ of gekoeld geleverd kunnen worden. Met kwaliteit en unieke producten proberen wij het verschil te maken en proberen wij u te inspireren om uw klanten te verrassen! Top Bakkers presenteert zich op Gastvrij Rotterdam met het lekkerste brood en banket omdat wij heel Nederland hiervan willen laten genieten. Dagelijks vers, bake off, ambachtelijk gebakken, verrassend assortiment en in de regio geproduceerd en geleverd."

 • Saskia M. Martinelli namens Toletto BV

  Saskia M. Martinelli namens Toletto BV

  "Hoe ziet de hotelkamer van de toekomst eruit? Hoe kun je anticiperen op de veranderende behoeften van gasten? Niemand kan in de toekomst kijken, maar een aantal dingen weten wij wel! Duurzaamheid is geen hype die overwaait en de kwaliteit van een hotel wordt mede bepaald door de kwaliteit van de badkamer. Deze krijgen steeds meer de uitstraling van een spa, zijn groter en meer verweven met de hotelkamer. Toletto is de specialist voor sanitaire ruimtes met een hoge WOW factor, creatief en functioneel ontwerp, ecologisch verantwoorde materialen en technieken en een duurzaam bouwproces. In de "Duurzame Hotelkamer” in het "Dit Smaakt Naar Meer!” paviljoen delen wij graag onze kennis met innovatieve ondernemers, op zoek naar inspiratie voor hun toekomstige hotelkamer, met een gereduceerde ecologische footprint en lagere exploitatiekosten."

 • BE DELICIOUS

  BE DELICIOUS

  "We nemen deel aan Gastvrij Rotterdam omdat BE DELICIOUS de wereld, waaronder dus zeker en vast ons buurland Nederland, graag wil laten kennismaken met de rijke Belgische eetcultuur en streekspecialiteiten. Op Gastvrij Rotterdam zullen volgende streekspecialiteiten in de kijker staan: de artisanale garnaalkroket van Antarctic Foodies, Beauvoordse pannenkoeken van Beauvoords Bakhuis en Breydelspek van Breydel."

 • Glenn Middelhof namens TLANT Bakery

  Glenn Middelhof namens TLANT Bakery

  "Bij TLANT bakken we lekkere, lokale producten die passen bij een evenwichtige levensstijl. Tijdens Gastvrij Rotterdam presenteren we onze bestaande topper. Dit is onze handgemaakte granola, verkrijgbaar in verschillende smaken. Ook lanceren we onze eerste nieuwe producten, 'Granola Crackers’. Hippe en lekkere crackers die je doen watertanden! De producten bevatten alleen natuurlijke ingredienten die direct bij de boer worden ingekocht. Alleen maar gezonde en lekkere dingen dus! Én, als dat nog niet genoeg is, zijn onze producten ook nog glutenvrij en biologisch."

 • Delmo Groothandel

  Delmo Groothandel

  "Gastvrij Rotterdam is een beurs waar we graag aan willen deelnemen om een grote diversiteit aan vers-professionals te ontmoeten."

 • Raymond Tanghe namens Royal Belgian Caviar

  Raymond Tanghe namens Royal Belgian Caviar

  "Royal Belgian Caviar kent als enige Belgische kaviaarproducent een steeds groter internationaal succes.
  Op alle continenten groeit de verkoop van onze kaviaar steeds meer. Na deze overzeese successen willen we de nadruk meer op ons buurland Nederland leggen, waar we denken dat er nog een groot potentieel ligt. Als producent kunnen we aan het publiek tonen dat we dankzij onze traditionele productiemethode en unieke moderne verpakkingsmethoden een zo puur mogelijk product op de markt brengen. Het product dat we presenteren is onze Royal Belgian Caviar, de enige kaviaar die in België geproduceerd wordt. Al sinds eind jaren ’80 kweken we steur waardoor we één van de eerste wereldwijd waren. Dankzij jaren ervaring hebben we een traditionele productiemethode ontwikkeld, gecombineerd met een moderne verpakkingsmethode. Wij geloven dat slechts deze aanpak een uiterst pure kaviaar voortbrengt, de details delen we graag met de bezoekers."

 • Christa Hofland namens Hofland Foodservice & Catering Equipment

  Christa Hofland namens Hofland Foodservice & Catering Equipment

  "Gastvrij Rotterdam is voor Hofland Foodservice & Catering Equipment altijd een kansrijke omgeving om onze klanten dichtbij maar inmiddels ook klanten/bezoekers vanuit heel Nederland ons uitgebreide product assortiment in maaltijdtransport systemen te laten zien. Wij brengen ondernemers tijdens Gastvrij Rotterdam op ideeën en delen kennis hoe men de warme of koelverse maaltijden, ijs, brood, snacks, hapjes maar ook boodschappen op een verantwoorde HACCP veilige wijze kunnen vervoeren van A naar B met behulp van onze cateringboxen en systemen. Beursdeelnames vergroten de naamsbekendheid en dragen bij aan onze doelstellingen:  het adviseren, informeren en delen van kennis met de beursbezoeker/ondernemer op zoek naar zijn/haar oplossing maaltijd transport. We kijken ernaar uit!”

 • Rob Boeken namens Onze slager Hoeve Biesland

  Rob Boeken namens Onze slager Hoeve Biesland

  "Wij nemen deel aan Gastvrij Rotterdam omdat wij graag de Rotterdamse horeca kennis willen laten maken met een fantastisch mooi biodynamisch product afkomstig van een uniek gelegen boerderij met al meerdere prijzen op het gebied van duurzaamheid. Op de beurs presenteren wij Biodynamisch dry aged rundvlees van eigen boerderij in meerdere gradaties."

 • Dinand de Pagter namens Natureko

  Dinand de Pagter namens Natureko

  "Al bijna 10 jaar zien wij de interesse in duurzame verpakkingen & disposables enorm groeien. Geweldig wanneer horecaprofessionals zich onderscheiden door gebruik van duurzame producten! Op Gastvrij Rotterdam komen wij graag met hen in contact en presenteren wij de mogelijkheden op gebied van duurzame verpakkingen & disposables. Dit jaar introduceren wij "BE DIFFERENT, START PACKING GREEN”. Een uniek concept waarbij wij de horecaprofessional gratis tools bieden om het duurzame karakter van onze producten eenvoudig te communiceren aan zijn gasten. Ook introduceren wij de nieuwste innovaties op gebied van duurzame verpakkingen en disposables."

 • Daan Woudhuysen namens Ice Kitchen NL

  Daan Woudhuysen namens Ice Kitchen NL

  "Op Gastvrij Rotterdam willen wij de horecaprofessionals kennis laten maken met de coolste ijsjes uit New York en London. We hebben de nostalgische klassieke traktatie getransformeerd en veranderd in een gastronomisch plezier voor zowel volwassenen als kinderen. Wij presenteren 9 soorten ijslolly’s: Blueberry Yoghurt en Honey, Iced Coffee, Milk Chocolate, Mojito, Cheesecake White, Orange and Lemon, Peach and Hibiscus, Raspberry and Mint en Strawberry and Cream."

 • Hans Janus namens Publica

  Hans Janus namens Publica

  "Al jaren nemen wij deel aan nationale en internationale beurzen. Ook nemen wij weer deel aan Gastvrij Rotterdam. Wij zullen op Gastvrij het volgende presenteren: menukaarten, wijnkaarten, dessertkaarten, rekeningmapjes, hotelinfomappen, plexiglas artikelen."

 • Ron van den Heuvel namens MY OWN OLIVE OIL NEDERLAND

  Ron van den Heuvel namens MY OWN OLIVE OIL NEDERLAND

  "Als Startup moet je een platform hebben om in korte tijd veel mensen te kunnen spreken in de juiste branches. We hebben gekeken naar de bezoekers van vorig jaar en deze groep past uitstekend bij de klanten waar wij de producten van ons in distributie zien. Mini Oliva’s zijn Single Serving Units voor eenmalig gebruik in HoReCa voor oa salades. Verkrijgbaar in 4 smaken zijnde Extra Vierge, Framboos, Balsamico en Limoen. Bij thee krijg je een kopje heet water en mag je zelf je theezakje kiezen. Bij Salade bepaalt vaak de keuken de dressing. Nu kan je uit de presentatiebox je eigen dressing kiezen waar jij op dat moment zin in hebt. 100% natuurlijk zonder additieven en inspelend op twee grote trends in de maatschappij 'gezondheid' en 'individualisering'."

 • Nathalie van Beers namens Dometic

  Nathalie van Beers namens Dometic

  "Dometic biedt al jaren koeloplossingen. Vanzelfsprekend nemen wij onze wijnklimaatkasten en miniBars mee naar Gastvrij Rotterdam, maar nog meer is dit vooral voor ons de kans om onze nieuwe professionele koeltransport oplossingen te laten zien, voelen en ervaren. We zijn erg benieuwd naar jullie mening en spreken jullie graag op stand 433."

 • Ijsboerke

  Ijsboerke

  "Wij nemen deel aan Gastvrij Rotterdam om het restauratieve karakter. Onze eerdere ervaringen waren goed en door onze deelname hopen wij exposure op ontgonnen gebied te verkrijgen. Wij presenteren tijdens de beurs Ijsboerke (room)schepijs en Ijsboerke Brusselse wafels."

 • Cas Spijkers Academie

  Cas Spijkers Academie

  "Tijdens Gastvrij Rotterdam willen we de opleiding aan de Cas Spijkers Academie presenteren om in contact te komen met onze doelgroep en leerbedrijven. De Cas Spijkers Academie zal een stand beheren met informatie over de opleiding en zal op dinsdag in het teken staan van Cas Spijkers wegens het 10 jarig bestaan van de opleiding. Gedurende de dag zullen er verschillenden kookdemo’s gegeven worden door leermeesters en leerlingen van de Academie’s en zal er een kookwedstrijd plaatsvinden i.s.m. de Nederlandse Jagersvereniging en studenten van de Cas Spijkers Academie om de Cas Spijkers bokaal."

 • Thijs Hoogveld namens OLIJCK FOODS HOLDING B.V.

  Thijs Hoogveld namens OLIJCK FOODS HOLDING B.V.

  "Bij Olijck zijn we gek op lekker eten! Wij maken heerlijke Charcuterie; ambachtelijke (droge)worsten met zoveel mogelijk duurzame producten en hebben we sinds kort ook een lijn met prachtige zee-groenten: heerlijke burgers en pasta. Op Gastvrij Rotterdam staan wij in de startersstraat om onze producten te laten proeven en ontdekken door een culinair publiek. Wij zijn ervan overtuigd dat we het lekkerst van het land en uit de zee hebben gevonden. Worst gemaakt met bier, whiskey of gin, met vlees afkomstig van het duurzame Heyde Hoeve varken. Verkrijgbaar als klein bierworstje of als een wat grotere droge worst. Maar altijd gemaakt volgens traditionele methode. Daarnaast nemen we onze zee-groenten producten mee, genoemd naar ontdekkingsreizigers, omdat in de tuin onder water nog tal van prachtige groenten te ontdekken zijn. Wij nemen onze Henry en Vasco mee, twee burgers met oa zee-groenten aangevuld met heerlijke groenten van het land. En natuurlijk onze verse pasta’s, Amerigo en Marco, tagliatelle en ravioli."

 • Van Kempen Fruitsappen

  Van Kempen Fruitsappen

  "Van Kempen Fruitsappen neemt deel aan de beurs om horecaondernemers te ontmoeten die oog hebben om hun gasten op ieder gebied een kwaliteitservaring te bieden. Rotterdam en omgeving is ons thuisgebied en daar hebben we de meeste klanten waar we er ook weer velen van hopen te zien. Van Kempen Puur presenteert haar fruitsappen van puur geperst fruit, de sappen zijn vrij van conserveringsmiddelen, geur-, kleur-, smaak- of zoetstoffen. Smaakvol door juiste fruitselectie en herkomst. De unieke horecafles is onderscheidend maar het is de binnenkant die telt. Sap waar fruit trots op is."

 • Ilse de Roo namens L1nda

  Ilse de Roo namens L1nda

  "Wij geloven dat horeca mensenwerk is. Een tevreden, goed samenwerkend team is daarom essentieel voor een gezond horeca bedrijf. De sfeer binnen het team is hierbij alles bepalend: het beïnvloedt de collegialiteit, de betrokkenheid met de werkgever en de gastvrijheid. Wij stimuleren dit door het aansturen, beheren en verlonen van personeel weer simpel en leuk te maken."

 • Jeannette de Waard namens Manetti Espresso Italiano

  Jeannette de Waard namens Manetti Espresso Italiano

  "Bij Manetti begint op 1 september een nieuwe accountmanager horeca Debbie Favetta. Middels de beurs Gastvrij Rotterdam willen wij Debbie introduceren aan de Rotterdamse horeca ondernemers en Rotterdam laten weten dat Manetti een geweldig onderscheidend espressoconcept biedt. Manetti presenteert met trots haar espressoconcept met vier geweldige duurzame Italiaanse espresso melanges! Tevens introduceert Manetti de door haarzelf vormgeven eigen design espresso machine!! De ROCKET MANETTI Edizione Speciale!"

 • La Source Nederland

  La Source Nederland

  "La Source heeft voor de horeca de meest kwalitatieve alcoholvrije wijnen van dit moment in huis. Het is een service product die zeer gewaardeerd wordt door vele gasten die niet of minder alcohol willen drinken tijdens het restaurant bezoek. Wij presenteren diverse alcoholvrije kwaliteits-wijnen en bijzondere alcoholvrije dranken. Bijvoorbeeld een Gin of een bijzonder gemberdrankje."

 • Sam Van Gerwen namens Ecolab

  Sam Van Gerwen namens Ecolab

  "We nemen deel aan Gastvrij Rotterdam vanwege de vernieuwende aanpak van de beurs die aansluit bij onze presentatiestijl en de mogelijkheid om rechtstreeks in contact te komen met onze doelgroepen."

 • Iris Bossuyt namens Brouwerij De Halve Maan bvba

  Iris Bossuyt namens Brouwerij De Halve Maan bvba

  "We nemen deel ter promotie van onze bieren in Nederland. Het aantrekken van nieuwe klanten en bestaande klanten krijgen zo de kans om in eigen land een bezoek te brengen aan de stand van een merk dat ze vertegenwoordigen in hun zaak. We presenteren onze merken Brugse Zot en Straffe Hendrik."

 • Jan Willem Kuijt sr. namens ROOTS FISH SMOKERY B.V.

  Jan Willem Kuijt sr. namens ROOTS FISH SMOKERY B.V.

  "Als jong bedrijf willen wij verder werken aan onze naamsbekendheid  ter ondersteuning van onze afnemers. Hierbij promoten wij visproducten uit Alaska. Tijdens Gastvrij Rotterdam presenteren wij ambachtelijke gerookte zalmproducten en visproducten uit Alaska."                                                         

 • Acqua di Bolgheri

  Acqua di Bolgheri

  "Acqua di Bolgheri presenteert U de nieuwe Hotel Collectie verzorgingsproducten en amenities. Met trots vertegenwoordigen wij dit parfumhuis uit Italië in Nederland en België. Graag zien wij geïnteresseerden in onze prachtige Hotel Collectie, die staat voor kwaliteit, allure en duurzaamheid met een scherpe prijs op Gastvrij Rottterdam! Wij zijn te vinden in de duurzame Hotelkamer stand 844."

 • Kris Aben namens Nina Bakery Europe

  Kris Aben namens Nina Bakery Europe

  "Nina Bakery doet mee aan Gastvrij Rotterdam om onze unieke Nina pita producten te presenteren aan de regio Rotterdam. Deze unieke beurs vormt voor ons een mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen binnen horeca, groothandels etc. Graag willen wij de Nederlandse markt kennis laten maken met een artisanale, eerlijke pita."

 • Naomi van Rooij namens Vis & Seizoen

  Naomi van Rooij namens Vis & Seizoen

  "Met Gastvrij Rotterdam willen we voor de stichting meer bekendheid genereren en ons verhaal bij meer mensen bekend te maken. Wij zullen informatie verschaffen over de stichting en daarnaast een hapje serveren met een vissoort uit het seizoen.”

 • Charlotte Zum Vörde Sive Vörding namens Charly's All is Fair

  Charlotte Zum Vörde Sive Vörding namens Charly's All is Fair

  "Gastvrij Rotterdam is een mooie introductie van Charly's All is Fair voor horecagelegenheden om een plantaardig alternatief te kunnen proeven voor kaas. Voor Charly's is het een uitgelegen kans om kennis te maken met ondernemers en het netwerk te vergroten. Charly's All is Fair zal biologische plantaardige kaasalternatieven presenteren waaronder de hardloper Cheddâh. Deze Charly's zijn ideaal voor op de borrelplank, op een broodje of gebruikt in gerechten.”

 • Johan de Bok namens MEIKO Nederland BV

  Johan de Bok namens MEIKO Nederland BV

  "Gastvrij Rotterdam biedt ons de gelegenheid om direct in contact te komen met de doelgroep voor wie wij onze vaatwassers maken. In een prettige, ongedwongen sfeer kunnen horecaprofessionals onze producten zelf beleven en feedback geven. En dat levert ons zeer waardevolle inzichten op. MEIKO introduceert een vaatwasser die het werk in de spoelkeuken aanzienlijk comfortabeler en makkelijker gaat maken: de M-iClean H. De kap van deze energiezuinige doorschuiver opent en sluit door deze slechts licht aan te tikken, wat leidt tot minder ziekteverzuim en minder personeelskosten.”

 • Petra Venekamp namens Boost je omzet!

  Petra Venekamp namens Boost je omzet!

  "Gastvrij Rotterdam is een mooi platform om face to face in gesprek te komen met horeca-ondernemers over onze online training Boost je omzet! We hopen ze te inspireren om deel te nemen aan deze praktische e-learningmethode. Samen sta je sterker. ConcreetAdvies, Horeca Webservice, Roux Communicatie en Queen of Hearts delen daarom hun kennis met horeca ondernemers via de online challenge Boost je omzet! Hierin gaan ondernemers aan de slag met communicatie en marketing. Op Gastvrij Rotterdam geven we live workshops.”

 • René Wigboldus namens Van den IJssel bedrijfskleding

  René Wigboldus namens Van den IJssel bedrijfskleding

  "Steeds meer horeca bedrijven vinden hun weg naar Van den IJssel bedrijfskleding. Mede door onze specialiteiten, kwaliteiten, ruim assortiment, voldoende voorraad en speciale service. Wat zijn de laatste trends, welke kleding past het best bij uw bedrijf? Van den IJssel zal zijn specialiteiten laten zien in het leveren van diverse merken en trends in de horeca sector. Ook zullen wij het borduurproces laten zien door middel van een draaiende borduurmachine in onze stand.”

 • Raquel namens Golden Heritage

  Raquel namens Golden Heritage

  "Wij willen graag deelnemen omdat wij een groeiend bedrijf zijn en bekendheid willen krijgen.
  Onze producten zijn van zeer goede kwaliteit en daar moet iedereen van kunnen genieten! Wij willen graag al onze producten presenteren. Dit betreft olijfolie, maar ook pasta, olijven en andere heerlijke producten van olijven gemaakt!

 • Simone Sassen namens Anker Rotterdam

  Simone Sassen namens Anker Rotterdam

  "De reden voor Anker Rotterdam om deel te nemen aan Gastvrij Rotterdam is om meer naamsbekendheid te creëren zowel in de regio Rotterdam als in de horecabranche. Wij willen onze kennis, producten en diensten kenbaar maken op de beurs. Hierbij richten wij ons op vier overkoepelende categorieën: Consultancy, Duurzaamheid, Ledschermen en (sfeer)Verlichting. Anker Rotterdam biedt volledige ondersteuning bij het adviseren en implementeren van energiebesparende verlichtingsoplossingen. Tevens zijn wij vooruitstrevend op het gebied van technische- en branche specifieke kennis en kijken wij verder dan de huidige bekende mogelijkheden binnen de markt. Kortom, voor elke technische uitdaging biedt Anker Rotterdam een maatwerk oplossing.”

 • Peter Vendel namens WMF Group

  Peter Vendel namens WMF Group

  "Wij nemen deel aan Gastvrij Rotterdam om eens te kijken wat deze beurs ons qua new business en het aanhalen van bestaande relaties zal gaan opleveren. Uiteraard willen we als WMF zijnde ook graag af en toe zichtbaar zijn, dus dat speelt ook wel degelijk mee. Wij willen onze WMF espresso presenteren. Een volautomatische espresso machine met de beleving van een halfautomaat maar de voordelen van een volautomaat. In bijlage nog een foto ervan!”

 • Guus van Otterloo namens TERROIRWIJN

  Guus van Otterloo namens TERROIRWIJN

  "We nemen deel omdat we merken dat onze exposure een beetje laag is. Wij zullen kwaliteitswijn uit de 'Oude wereld' presenteren, met name Frankrijk en Italië.”

 • Alex Veldt namens Veldt’s Pannenkoeken BV

  Alex Veldt namens Veldt’s Pannenkoeken BV

  "De reden om deel te nemen is vrij simpel, positieve geluiden uit de markt en van collega’s.Tijdens de beurs presenteren wij pannenkoeken, poffertjes, crêpes en wafels.”

 • Marcel Dorren namens RIDA TRADE NETHERLANDS BV

  Marcel Dorren namens RIDA TRADE NETHERLANDS BV

  "Rida Trade Netherlands BV mag zich een van de marktleiders in Europa noemen op het gebied van import van verse gember en andere Oosterse versproducten vanuit eigen fabrieken in China. Daarnaast voert Rida Trade Netherlands BV ook haar dochteronderneming CupPlus aan. CupPlus is een fabrikant in disposables, waarbij de nadruk ligt op het customized produceren, bedrukken en leveren van kartonnen koffiebekertjes, ijsbekers, smoothiebekers, wok-to-go- buckets etc. Bedrukte disposables hebben zich inmiddels bewezen als zeer sterk communicatiemiddel om uw bedrijfsboodschap over te brengen. Denk aan evenementen, festivals, vergaderingen, congressen, netwerkbijeenkomsten. Wij kunnen vanaf 50 stuks produceren en leveren, dus ook voor kleinere aantallen zijn wij uw ideale partner! Wij wensen iedereen een prettige en vruchtbare beurs! Wij hebben er zin in!!!"

 • Machiel van Dooren namens Made Blue Foundation

  Machiel van Dooren namens Made Blue Foundation

  "Gastvrij Rotterdam en het Dit Smaakt naar Meer Paviljoen bieden een mooi podium aan ons goede doelen initiatief en een goede gelegenheid in gesprek te komen met horeca ondernemers over het beste water voor je gasten, je zaak en de wereld! Made Blue is nieuwe manier van plat en bruisend kraanwater serveren die goed aansluit bij de vraag van de gast en een groot verschil maakt elders op aarde: voor iedere fles die op tafel komt zorgen wij voor 1.000x zoveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Dat maken we waar voor een aftrekbare donatie van 21ct per liter.”

 • Chris Sjoers namens Hakvoort

  Chris Sjoers namens Hakvoort

  "Na een aantal jaren te hebben georiënteerd op Gastvrij Rotterdam lijkt het ons toch een beurs welke past in onze strategie en welke past in het verlengde van onze doelstellingen. Wij presenteren veelal innovatieve producten (grootkeukenapparatuur) afkomstig uit onze eigen fabriek.”

 • Frits Vrijhof namens BRAGARD Nederland.

  Frits Vrijhof namens BRAGARD Nederland.

  "BRAGARD Beroepskleding voor de food en retail, de horeca en medisch- en zorgprofessionals. De reden voor deelname aan Gastvrij Rotterdam is om meer naamsbekendheid te genereren en  hernieuwde kennismakingen van BRAGARD in Nederland. Onze collectie voor 2017 wordt gepresenteerd.”

 • Vicky Beekman namens Groupe Du Vin

  Vicky Beekman namens Groupe Du Vin

  "Groupe du Vin is een uniek samenwerkingsverband van zelfstandige wijnhandelaren door heel Nederland. Door samen op te trekken, koppelen ze inkoopkracht aan persoonlijke aandacht.

  Groupe du Vin is uw garantie voor een exclusief wijnaanbod, inclusief de service en ondersteuning van uw eigen lokale wijnpartner. Op Gastvrij Rotterdam presenteren de Groupe du Vin leden uit het zuidwesten en westen van Nederland het assortiment en diverse concepten aan bestaande en potentiële nieuwe horeca relaties.”

 • Rob Willigenburg namens KUSzzz

  Rob Willigenburg namens KUSzzz

  "Tijdens Gastvrij Rotterdam treden wij proactief in contact met potentiële horecaondernemers in de regio Zuid-Holland en omgeving. Horeca kussens op maat. denk hierbij aan terraskussens, loungekussens, sierkussens en zitzakken.”

 • Wing Tji Liu namens Chimay

  Wing Tji Liu namens Chimay

  "Vorig jaar stonden we ook al op Gastvrij Rotterdam en dat is ons erg bevallen! De expo is professioneel opgezet en lokt kwalitatief goede bezoekers en vooral beslissers. Bovendien is Gastvrij Rotterdam strategisch gezien een prima locatie om nieuwe contacten te leggen in Nederland. We hopen je binnenkort te mogen ontvangen aan onze stand!”

 • Robin den Braber names Jura

  Robin den Braber names Jura

  "Perfecte koffiespecialiteiten voor uw gasten, klanten en medewerkers. JURA heeft een uitgebreid assortiment koffievolautomaten voor de zakelijke markt. Een totaal nieuwe dimensie in de bereiding van koffie. Het zijn de beste koffiemachines voor horeca en bedrijven.”

 • Annelotte van den Bosch namens Ribera del Duero

  Annelotte van den Bosch namens Ribera del Duero

  "Wij nemen deel aan Gastvrij Rotterdam om horeca professionals bekend(er) te maken met de prachtige wijnen uit Ribera del Duero, een top gebied wat nog meer aandacht mag krijgen binnen de branche. Tijdens Gastvrij Rotterdam zullen we verschillende classificaties van Ribera del Duero schenken (Joven, Crianza, Reserva), om men zo middels een kleine wine flight mee te nemen door de verschillende rijpingen en karakteristieken van Ribera wijnen.”

 • Angelique Kors namens Bidfood

  Angelique Kors namens Bidfood

  "Het klantcontact is op deze beurs erg goed, een hoog restauratief niveau, dit is voor ons echt een hele goede beurs. In onze markthal willen  wij de gasten  inspireren en laten zien wat je allemaal met onze mooie producten kan doen zodat restaurants zich op de werkvloer kunnen onderscheiden.”

 • Rob Franken namens Euro-Toques Nederland

  Rob Franken namens Euro-Toques Nederland

  "Het spreekt voor zich dat Gastvrij Rotterdam een hele goede beurs is. De beurs is absoluut in opkomst en wordt steeds drukker en mooier. De deelnemers en de beurs stralen kwaliteit en eenheid uit en daar gaat het om. Wij zoeken naar saamhorigheid en dat wil je vangen door allemaal positief te zijn. En dat is Gastvrij Rotterdam, dit kan niet positiever!”

 • Bart Lemstra namens Winterhalter Nederland B.V.

   Bart Lemstra namens Winterhalter Nederland B.V.

  "Al 4 jaar sponsort Winterhalter Gastvrij Rotterdam met onder andere het beschikbaar stellen van vaatwasmachines. Daarnaast zal tijdens Gastvrij Rotterdam Winterhalter haar vaatwasmachines tentoonstellen  op eigen stand en achter de schermen worden ze in bedrijf gesteld ter sponsoring. De welbekende UC-serie en PT-serie staan op de Winterhalterstand met bijbehorende reinigingsmiddelen."

 • Frank Everink namens Rational

  Frank Everink namens Rational

  "Rational neemt deel aan Gastvrij Rotterdam mede omdat we Founding Partner zijn, maar ook zeer zeker omdat wij het een gastvrije netwerkbeurs vinden. Wij geven op onze stand doorlopende kookdemonstraties met de VarioCooking Center en de SelfCookingCenter 5Senses om de mogelijkheden van de apparaten te laten zien in de professionele keuken."

 • René Eijsink namens Eijsink Afrekensystemen B.V.

  René Eijsink namens Eijsink Afrekensystemen B.V.

  "Tijdens Gastvrij Rotterdam gebeurt iets bijzonders. Workshops, kookpodia, belevingswerelden, culinaire hoogstandjes, innovatieve oplossingen.. Samen met de andere Founding Partners creëren we de basis van dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals. Afrekensystemen, bar-/keukenmanagement, loyaliteitssystemen, personeelsplanning, financieel management en webshops. Bij onze stand kunnen bezoekers ervaren hoe ze hun rendement en klanttevredenheid eenvoudig nog verder kunnen verhogen."

  Founding partners
  • Bidfood
  • Carl Siegert
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • FrieslandCampina
  • Heineken
  • J. van Doorn B.V.
  • Nice to Meat
  • Rational
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Van Geloven
  • Verwiel en Wijngaard
  • Winterhalter Nederland BV
  Branchepartners
  • AF&BM
  • Bocuse d'Or
  • De Buik van Rotterdam
  • Euro-Toques Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastvrijheidsgilde
  • Hotello TOP
  • HSMAI
  • Kenniscentrum voor Bier
  • KHN
  • Nederlands Patisserie Team
  • Nix18
  • SVH


  Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • Culinaire Saisonnier
  • De Restaurant Krant
  • Dolce Magazine
  • Entree magazine
  • Gastronomie
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Marktaanbod Horeca
  • Misset Horeca
  • Pâtisserie & Desserts
  • Wine & Food Association