Registreer

Gastvrij Rotterdam is gratis toegankelijk voor professionals werkzaam in de horecabranche en in het bezit zijn van een uitnodigingskaart of uitnodigingscode.

Geen uitnodiging

Indien u niet in het bezit bent van een uitnodigingskaart of -code, maar wel werkzaam bent in de horecabranche, kunt u aan de Kassa van Rotterdam Ahoy of via het registratiesysteem een toegangskaart kopen. Een toegangskaart kost €40.

Leeftijd

De beurs is alleen toegankelijk voor mensen boven de 18 jaar. Bij twijfel wordt om een geldig legitimatiebewijs gevraagd.

Studenten

Om de kwaliteit van Gastvrij Rotterdam te handhaven worden er per beursdag maximaal 100 studenten toegelaten. Daarnaast komen studenten/leerlingen alleen in aanmerking als zij in de eindfase van hun studie zitten. Indien u vanuit een onderwijsinstelling de beurs wenst te bezoeken kunt u contact opnemen via registratie@gastvrij-rotterdam.nl. De toegangsprijs per student is €25,-.

Pers

De aanvragen overtreffen ieder jaar het aantal beschikbare persaccreditaties. Registratiecodes voor pers worden daarom NIET automatisch toegekend. Graag ontvangen we via het mailadres communicatie@gastvrij-rotterdam.nl uw NAW-gegevens en de naam van het medium waarvan u persvertegenwoordiger bent. Vervolgens wordt u door de organisatie geïnformeerd over het toekennen (u ontvangt dan een registratiecode) of afwijzen van een persaccreditatie.

    Founding partners
    • Bidfood
    • Eijsink Afrekensystemen B.V.
    • Heineken
    • J. van Doorn B.V.
    • Nice to Meat
    • Rational
    • Royaan
    • Rungis
    • Satelliet
    • Schmidt Zeevis
    • Verwiel en Wijngaard
    • Winterhalter Nederland BV
    Branchepartners
    • AF&BM
    • Bocuse d'Or
    • De Buik van Rotterdam
    • Euro-Toques Nederland
    • Gastronomisch Gilde
    • Gastvrijheidsgilde
    • Hotello TOP
    • HSMAI
    • Kenniscentrum voor Bier
    • KHN
    • Nederlands Patisserie Team
    • Nix18
    • SVH


    Mediapartners
    • Algemeen Dagblad
    • Culinaire Saisonnier
    • De Restaurant Krant
    • Dolce Magazine
    • Entree magazine
    • Gastronomie
    • Hospitality Management
    • Kokswereld
    • Marktaanbod Horeca
    • Misset Horeca
    • Pâtisserie & Desserts
    • Wine & Food Association