Mediapartners

Gastvrij Rotterdam wordt ondersteund door diverse mediapartners.

DOLCE Magazine (BE)

DOLCE Magazine (BE)

DOLCE Magazine is een trendy, hip en exclusief magazine voor dito mensen. Levensgenieters die samen een passie delen voor gastronomie, reizen en unieke belevingen. Foodies, hipsters, hobbykoks, wereldburgers… die een inspirerend kijk- en beleefmagazine kunnen smaken. Dolce verenigt hen in een wereldwijde community met een Belgische touch


Culinaire Saisonnier

Culinaire Saisonnier

Culinaire Saisonnier is het seizoensmagazine voor de professionele gastronomische sector, fanatieke kookamateurs en doorwinterde epicuristen. Het magazine verschijnt vier maal per jaar, telkens voordat een nieuw seizoen begint.


De RestaurantKrant

De RestaurantKrant

De RestaurantKrant is dé vakkrant voor restaurateurs en koks en gaat naar alle restaurants in Nederland. De RestaurantKrant biedt praktische en culinaire informatie; specifiek voor de restaurantprofessional.


Entree

Entree

Entree heeft zich de afgelopen 30 jaar bewezen als betrouwbare informatiebron voor horecaondernemers. Met veel aandacht voor bedrijfsvoering, management en innovatie wil het blad ondernemers in de horeca informeren en inspireren.


Misset Horeca

Misset Horeca

Misset Horeca is een tweewekelijks verschijnend vakblad voor ondernemers en managers in de horeca. De redactionele pijlers zijn: achtergronden en analyses van het nieuws, inspiratie en diepgang op het gebied van eten, drinken en slapen, interviews, tips en ondernemers-informatie. Inspiratie wordt geboden via het presenteren van nieuwe buitenlandse en binnenlandse hotspots, bedrijfsreportages en trendartikelen.


Pâtisserie & Desserts

Pâtisserie & Desserts

Pâtisserie & Desserts is het onafhankelijke seizoensgerichte vakmagazine voor restaurantpâtissiers, chocolatiers, confisiers, ijsbereiders, brood-en banketbakkers, entremetiers, vakleraren, traiteurs, kookamateurs en hun toeleveranciers binnen het gehele Nederlandse taalgebied.


Hospitality Management

Hospitality Management

Hospitality Management is hét hotelvakblad. Hospitality Management gaat naar alle hotels in Nederland. De lezers zijn hoteliers/directeuren/eigenaren, general managers, f&b managers, sales- & marketingmanagers, IT’ers, et cetera. Verplichte kost voor iedere hotelprofessional!


Uitgeverij Vizier

Uitgeverij Vizier

Uitgeverij Vizier is succesvol uitgever van diverse periodieken. Voor Gastvrij Rotterdam zijn zij partner met de bladen Gastronomie en Horeca Vizier.


    Founding partners
    • Bidfood
    • Douwe Egberts
    • Eijsink Afrekensystemen B.V.
    • Heineken
    • J. van Doorn B.V.
    • Nice to Meat
    • Rational
    • Royaan
    • Rungis
    • Satelliet
    • Schmidt Zeevis
    • Verwiel en Wijngaard
    • Winterhalter Nederland BV
    Branchepartners
    • AF&BM
    • Bocuse d'Or
    • De Buik van Rotterdam
    • Euro-Toques Nederland
    • Gastronomisch Gilde
    • Gastvrijheidsgilde
    • Hotello TOP
    • HSMAI
    • Kenniscentrum voor Bier
    • KHN
    • Nederlands Patisserie Team
    • Nix18
    • SVH


    Mediapartners
    • Algemeen Dagblad
    • Culinaire Saisonnier
    • De Restaurant Krant
    • Dolce Magazine
    • Entree magazine
    • Gastronomie
    • Hospitality Management
    • Kokswereld
    • Pâtisserie & Desserts
    • Perswijn