Mediapartners

Gastvrij Rotterdam wordt ondersteund door diverse mediapartners.

Culinaire Saisonnier

Culinaire Saisonnier

Culinaire Saisonnier is het seizoensmagazine voor de professionele gastronomische sector, fanatieke kookamateurs en doorwinterde epicuristen. Het magazine verschijnt vier maal per jaar, telkens voordat een nieuw seizoen begint.


De RestaurantKrant

De RestaurantKrant

De RestaurantKrant is dé vakkrant voor restaurateurs en koks en gaat naar alle restaurants in Nederland. De RestaurantKrant biedt praktische en culinaire informatie; specifiek voor de restaurantprofessional.


DOLCE Magazine (BE)

DOLCE Magazine (BE)

DOLCE Magazine is een trendy, hip en exclusief magazine voor dito mensen. Levensgenieters die samen een passie delen voor gastronomie, reizen en unieke belevingen. Foodies, hipsters, hobbykoks, wereldburgers… die een inspirerend kijk- en beleefmagazine kunnen smaken. Dolce verenigt hen in een wereldwijde community met een Belgische touch


Entree

Entree

Entree heeft zich de afgelopen 30 jaar bewezen als betrouwbare informatiebron voor horecaondernemers. Met veel aandacht voor bedrijfsvoering, management en innovatie wil het blad ondernemers in de horeca informeren en inspireren.


Hospitality Management

Hospitality Management

Hospitality Management is hét hotelvakblad. Hospitality Management gaat naar alle hotels in Nederland. De lezers zijn hoteliers/directeuren/eigenaren, general managers, f&b managers, sales- & marketingmanagers, IT’ers, et cetera. Verplichte kost voor iedere hotelprofessional!


Marktaanbod Horeca

Marktaanbod Horeca

Het vakblad Marktaanbod Horeca houdt, samen met de aan het blad gekoppelde online activiteiten,  iedereen die geïnteresseerd is in de Nederlandse horeca op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van nieuwe en bestaande producten en diensten. Ons doel is leveranciers te ondersteunen bij de verkoop van hun producten en inkopers te helpen de juiste producten aan te schaffen. Marktaanbod koppelt dus het aanbod van leveranciers aan de vraag van de inkopers.


Misset Horeca

Misset Horeca

Misset Horeca is een tweewekelijks verschijnend vakblad voor ondernemers en managers in de horeca. De redactionele pijlers zijn: achtergronden en analyses van het nieuws, inspiratie en diepgang op het gebied van eten, drinken en slapen, interviews, tips en ondernemers-informatie. Inspiratie wordt geboden via het presenteren van nieuwe buitenlandse en binnenlandse hotspots, bedrijfsreportages en trendartikelen.


Pâtisserie & Desserts

Pâtisserie & Desserts

Pâtisserie & Desserts is het onafhankelijke seizoensgerichte vakmagazine voor restaurantpâtissiers, chocolatiers, confisiers, ijsbereiders, brood-en banketbakkers, entremetiers, vakleraren, traiteurs, kookamateurs en hun toeleveranciers binnen het gehele Nederlandse taalgebied.


The Wine & Food Association

The Wine & Food Association

The Wine & Food Association is uitgever van de Nederlandse editie van de internationale restaurant- en hotelgids GaultMillau, het wijntijdschrift Proefschrift, De ProefKrant en het naslagwerk met de allerbeste verkrijgbare wijnen Jaargids Wijn. Daarnaast is de organisatie verantwoordelijk voor de vakbeurs Wine Professional. Tevens is The Wine & Food Association organisator van diverse toonaangevende competities, (regionale) evenementen, proeverijen en bijeenkomsten.


Uitgeverij Vizier

Uitgeverij Vizier

Uitgeverij Vizier is succesvol uitgever van diverse periodieken. Voor Gastvrij Rotterdam zijn zij partner met de bladen Gastronomie en Horeca Vizier.


    Founding partners
    • Bidfood
    • Eijsink Afrekensystemen B.V.
    • Heineken
    • J. van Doorn B.V.
    • Nice to Meat
    • Rational
    • Royaan
    • Rungis
    • Satelliet
    • Schmidt Zeevis
    • Verwiel en Wijngaard
    • Winterhalter Nederland BV
    Branchepartners
    • AF&BM
    • Bocuse d'Or
    • De Buik van Rotterdam
    • Euro-Toques Nederland
    • Gastronomisch Gilde
    • Gastvrijheidsgilde
    • Hotello TOP
    • HSMAI
    • Kenniscentrum voor Bier
    • KHN
    • Nederlands Patisserie Team
    • Nix18
    • SVH


    Mediapartners
    • Algemeen Dagblad
    • Culinaire Saisonnier
    • De Restaurant Krant
    • Dolce Magazine
    • Entree magazine
    • Gastronomie
    • Hospitality Management
    • Kokswereld
    • Marktaanbod Horeca
    • Misset Horeca
    • Pâtisserie & Desserts
    • Wine & Food Association