Nieuws

'Zoete kunsten’ van het Nederlands Patisserie Team

21 juni 2016
'Zoete kunsten’ van het Nederlands Patisserie Team

Het Nederlands Patisserie Team zal wederom van de partij zijn op Gastvrij Rotterdam. Het team bestaat uit jonge dynamische en enthousiaste hoog opgeleide patissiers met internationale ervaring, die door middel van creativiteit, energie, innovatie en ambitie het patisserievak tot kunst en waar genot verheffen.

De volgende leden komen op 19, 20 en 21 september in Rotterdam Ahoy hun 'zoete kunsten’ vertonen:

19 september - Bart de Gans & Hans Heiloo
20 september - Carlo Midiri & Robin Hoedjes
21 september - Tom van de Veen & Stephan Kemps

 

    Founding partners
    • Bidfood
    • Douwe Egberts
    • Eijsink Afrekensystemen B.V.
    • Heineken
    • J. van Doorn B.V.
    • Nice to Meat
    • Rational
    • Royaan
    • Rungis
    • Satelliet
    • Schmidt Zeevis
    • Verwiel en Wijngaard
    • Winterhalter Nederland BV
    Branchepartners
    • AF&BM
    • Bocuse d'Or
    • De Buik van Rotterdam
    • Euro-Toques Nederland
    • Gastronomisch Gilde
    • Gastvrijheidsgilde
    • Hotello TOP
    • HSMAI
    • Kenniscentrum voor Bier
    • KHN
    • Nederlands Patisserie Team
    • Nix18
    • SVH


    Mediapartners
    • Algemeen Dagblad
    • Culinaire Saisonnier
    • De Restaurant Krant
    • Dolce Magazine
    • Entree magazine
    • Gastronomie
    • Hospitality Management
    • Kokswereld
    • Pâtisserie & Desserts
    • Perswijn