Nieuws

Talent naar de top met Rungis

14 juni 2016
Talent naar de top met Rungis

Voor Rungis is aanstormend horecatalent heel belangrijk. Rungis helpt de professionals van de toekomst verder door middel van gastlessen op scholen over gerechten met groente en fruit. Ook wordt het VijfSeizoenen inspiratieboek als leermiddel gebruikt en werkt Rungis mee aan de ontwikkeling van nieuwe SVH leermiddelen.

Persoonlijke ontwikkeling en leren stopt niet op de laatste schooldag, hierna begint het pas. Rungis helpt horecaprofessionals tijdens alle fases in hun carrière om up-to-date en geïnspireerd te blijven. 

Rungis op Gastvrij Rotterdam
Tijdens Gastvrij Rotterdam draait het bij Rungis om informeren en inspireren volgens Niels van den Berg, SVH Meesterkok en binnen Rungis verantwoordelijk voor Communicatie & Trends. "Het begint al op onze stand waar we u in vijf minuten tien spannende smaken laten proeven. Op het Kookweiland gaan we dagelijks tussen 13:00 en 14:00 uur meer de diepte in en geven we een mini-gastles zoals we die ook op de koksopleidingen geven. Uiteraard met bijzondere groenten en fruit in de hoofdrol. Zorg dat u er bij bent!”
 

    Founding partners
    • Bidfood
    • Douwe Egberts
    • Eijsink Afrekensystemen B.V.
    • Heineken
    • J. van Doorn B.V.
    • Nice to Meat
    • Rational
    • Royaan
    • Rungis
    • Satelliet
    • Schmidt Zeevis
    • Verwiel en Wijngaard
    • Winterhalter Nederland BV
    Branchepartners
    • AF&BM
    • Bocuse d'Or
    • De Buik van Rotterdam
    • Euro-Toques Nederland
    • Gastronomisch Gilde
    • Gastvrijheidsgilde
    • Hotello TOP
    • HSMAI
    • Kenniscentrum voor Bier
    • KHN
    • Nederlands Patisserie Team
    • Nix18
    • SVH


    Mediapartners
    • Algemeen Dagblad
    • Culinaire Saisonnier
    • De Restaurant Krant
    • Dolce Magazine
    • Entree magazine
    • Gastronomie
    • Hospitality Management
    • Kokswereld
    • Pâtisserie & Desserts
    • Perswijn