Nieuws

Psychologie & Bier - Hoe uw gast onbewust keuzes maakt

12 juli 2016
Psychologie & Bier - Hoe uw gast onbewust keuzes maakt

Energiek, wetenschappelijk onderbouwd en interactief. In 15 minuten neemt Wenda Kielstra van Consumatics u mee in het Kenniscentrum voor Bier op Gastvrij Rotterdam aan de hand van foto's en praktische onderzoeksresultaten in de wondere wereld van onbewust gedrag van uw gast. De invloed van geur, kleur, teksten, glaswerk en natuurlijk de rol van de medewerker komen in sneltreinvaart aan de orde.

Wist u bijvoorbeeld dat u uw gast beter de keuze kunt geven uit twee biertjes dan dat u één biertje aanbeveelt? En dat uw gast langer blijft zitten bij langzame muziek? Dit en nog veel meer komt langs in de sessie over Psychologie & Bier.
 

    Founding partners
    • Bidfood
    • Eijsink Afrekensystemen B.V.
    • Heineken
    • J. van Doorn B.V.
    • Nice to Meat
    • Rational
    • Royaan
    • Rungis
    • Satelliet
    • Schmidt Zeevis
    • Verwiel en Wijngaard
    • Winterhalter Nederland BV
    Branchepartners
    • AF&BM
    • Bocuse d'Or
    • De Buik van Rotterdam
    • Euro-Toques Nederland
    • Gastronomisch Gilde
    • Gastvrijheidsgilde
    • Hotello TOP
    • HSMAI
    • Kenniscentrum voor Bier
    • KHN
    • Nederlands Patisserie Team
    • Nix18
    • SVH


    Mediapartners
    • Algemeen Dagblad
    • Culinaire Saisonnier
    • De Restaurant Krant
    • Dolce Magazine
    • Entree magazine
    • Gastronomie
    • Hospitality Management
    • Kokswereld
    • Marktaanbod Horeca
    • Misset Horeca
    • Pâtisserie & Desserts
    • Wine & Food Association