Nieuws

Nog maar enkele plaatsen beschikbaar op beursvloer Gastvrij Rotterdam

30 augustus 2016
Nog maar enkele plaatsen beschikbaar op beursvloer Gastvrij Rotterdam

Over drie weken zijn de deuren van Gastvrij Rotterdam 2016 geopend. Voor ondernemers en managers uit de horeca staat in Rotterdam Ahoy een uitgebreid en belevenisvol programma te wachten op een beursvloer gevuld met ruim 300 exposanten. Naast een hoog herinschrijvingspercentage van exposanten van vorig jaar, hebben zich voor de komende editie ook 80 nieuwe bedrijven uit alle productgroepen aangemeld. Er is nog maar voor een paar bedrijven ruimte om ook deel te nemen!

Vanzelfsprekend stellen we opnieuw alles in het werk om u de warmte van de horeca te laten ervaren op de 4e editie van Gastvrij Rotterdam. In de speciale paviljoens kunnen bezoekers snel en gericht op onderwerp, inspiratie en informatie vinden. De laatste innovaties op horecagebied komen aan bod, diverse uitreikingen, workshops, masterclasses, proeverijen en demonstraties vinden plaats, het collectief Echt Rotterdams presenteert zich en nieuw is het Schmidt Zeevis Restaurant dat in Hal 4 met containers wordt opgebouwd, naar het mobiele foodconcept van Herman den Blijker. Kom daarom van 19 t/m 21 september kennismaken met deze en de vele andere highlights!   

Bezoekers roepen we op om vooral voor te registreren, zodat u snel en efficiënt in Ahoy de beurs op kunt en voor potentiële deelnemers is er nog een beperkt aantal stands beschikbaar.

    Founding partners
    • Bidfood
    • Eijsink Afrekensystemen B.V.
    • Heineken
    • J. van Doorn B.V.
    • Nice to Meat
    • Rational
    • Royaan
    • Rungis
    • Satelliet
    • Schmidt Zeevis
    • Verwiel en Wijngaard
    • Winterhalter Nederland BV
    Branchepartners
    • AF&BM
    • Bocuse d'Or
    • De Buik van Rotterdam
    • Euro-Toques Nederland
    • Gastronomisch Gilde
    • Gastvrijheidsgilde
    • Hotello TOP
    • HSMAI
    • Kenniscentrum voor Bier
    • KHN
    • Nederlands Patisserie Team
    • Nix18
    • SVH


    Mediapartners
    • Algemeen Dagblad
    • Culinaire Saisonnier
    • De Restaurant Krant
    • Dolce Magazine
    • Entree magazine
    • Gastronomie
    • Hospitality Management
    • Kokswereld
    • Marktaanbod Horeca
    • Misset Horeca
    • Pâtisserie & Desserts
    • Wine & Food Association