Nieuws

Inschrijving voorrondes Bocuse d'Or Nederland geopend

05 april 2017
Inschrijving voorrondes Bocuse d'Or Nederland geopend

Prestigieuze vakwedstrijd voor talentvolle koks start voorrondes

Vanaf 5 april 2017 kunnen maximaal 16 koks zich aanmelden voor de voorronde van de Nederlandse finale van de prestigieuze culinaire wedstrijd Bocuse d’Or. De voorrondes worden gehouden op 12 en 13 juni 2017 in het FrieslandCampina Innovation Centre in Wageningen. De winnaars van de voorrondes worden rechtstreeks geplaatst voor de Nederlandse finale die op 18 september 2017 tijdens Gastvrij Rotterdam wordt gehouden. Afgelopen jaren heeft Nederland een topprestatie geleverd en daarom wordt het aantal deelnemers voor de voorronde uitgebreid naar 16 koks die in dienst zijn van een horecabedrijf in Nederland. Deze wedstrijd is voor alle koks die een hoog niveau nastreven. Inschrijven kan tot 15 mei via dit aanmeldingsformulier.

De deelnemers aan de Nederlandse finale moeten tijdens de wedstrijd laten zien dat ze alle technieken beheersen, dat ze tegen spanning kunnen, dat ze creatief zijn in het ontwikkelen en bereiden van gerechten en gevoel hebben voor presentatie. Een Nederlandse vakjury, bestaande uit SVH Meesterkoks, beoordeelt de prestaties en wijst een uiteindelijke winnaar aan. De jury wordt eind april bekendgemaakt.

Lees verder

 

    Founding partners
    • Bidfood
    • Eijsink Afrekensystemen B.V.
    • Heineken
    • J. van Doorn B.V.
    • Nice to Meat
    • Rational
    • Royaan
    • Rungis
    • Satelliet
    • Schmidt Zeevis
    • Verwiel en Wijngaard
    • Winterhalter Nederland BV
    Branchepartners
    • AF&BM
    • Bocuse d'Or
    • De Buik van Rotterdam
    • Euro-Toques Nederland
    • Gastronomisch Gilde
    • Gastvrijheidsgilde
    • Hotello TOP
    • HSMAI
    • Kenniscentrum voor Bier
    • KHN
    • Nederlands Patisserie Team
    • Nix18
    • SVH


    Mediapartners
    • Algemeen Dagblad
    • Culinaire Saisonnier
    • De Restaurant Krant
    • Dolce Magazine
    • Entree magazine
    • Gastronomie
    • Hospitality Management
    • Kokswereld
    • Marktaanbod Horeca
    • Misset Horeca
    • Pâtisserie & Desserts
    • Wine & Food Association