Nieuws

Gastvrij Rotterdam ook organisator HCH op de SIRHA 2017 in Lyon

02 juni 2016
Gastvrij Rotterdam ook organisator HCH op de SIRHA 2017 in Lyon

Op de SIRHA (Salon International de la Restauration, de l’Hotellerie et de l’Alimentation), wat gehouden wordt in Lyon van 21 - 25 januari 2017, zal wederom het Holland Culinary House gevestigd zijn. De SIRHA is een toonaangevende tweejaarlijkse foodservice vakbeurs voor de internationale horeca- en cateringsector. Het Holland Culinary House is op initiatief van het Landbouwbureau van de Nederlandse Ambassade in Parijs en geeft de mogelijkheid om Nederland culinair en gastronomisch sterk op de kaart te zetten. Het Holland Culinary House bestaat uit een open ruimte met een kookeiland voor professionele kookdemonstraties en andere activiteiten. Rondom staan units voor Nederlandse exposanten om zich aan de internationale professionele gastronomische bezoekers te presenteren.

Gelijktijdig met de SIRHA 2017 vindt ook de Internationale Bocuse d´Or wedstrijd plaats, waarvoor afgelopen week chef Jan Smink met zijn commis Sander Verhaaf en coach Lars Aukema zich begin mei gekwalificeerd hebben middels het behalen van de 7e plaats op de Europese Bocuse d´Or in Boedapest. Op Gastvrij Rotterdam 2015 won dit team de Nederlande finale van de Bocuse d´Or. Wereldwijd doen 64 landen meer; de beste 24 staan tijdens de SIRHA in de mondiale finale. In 2015 werd Jan Smink daar 9e; een enorme prestatie
 
Wil u meer informatie ontvangen over het Holland Culinary House - stuur dan een bericht naar: m.grijns@ahoy.nl of klik hier voor meer informatie over de deelname mogelijkheden.

    Founding partners
    • Bidfood
    • Eijsink Afrekensystemen B.V.
    • Heineken
    • J. van Doorn B.V.
    • Nice to Meat
    • Rational
    • Royaan
    • Rungis
    • Satelliet
    • Schmidt Zeevis
    • Verwiel en Wijngaard
    • Winterhalter Nederland BV
    Branchepartners
    • AF&BM
    • Bocuse d'Or
    • De Buik van Rotterdam
    • Euro-Toques Nederland
    • Gastronomisch Gilde
    • Gastvrijheidsgilde
    • Hotello TOP
    • HSMAI
    • Kenniscentrum voor Bier
    • KHN
    • Nederlands Patisserie Team
    • Nix18
    • SVH


    Mediapartners
    • Algemeen Dagblad
    • Culinaire Saisonnier
    • De Restaurant Krant
    • Dolce Magazine
    • Entree magazine
    • Gastronomie
    • Hospitality Management
    • Kokswereld
    • Marktaanbod Horeca
    • Misset Horeca
    • Pâtisserie & Desserts
    • Wine & Food Association