Nieuws

Gastvrij Rotterdam lanceert pop-up visrestaurant met sterrenchefs

01 september 2016
Gastvrij Rotterdam lanceert pop-up visrestaurant met sterrenchefs


Schmidt Zeevis Restaurant serveert gastronomische visgerechten

Bezoekers van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam kunnen op 19, 20 en 21 september genieten van gastronomische visgerechten bij het Schmidt Zeevis Restaurant bereid door top- en sterrenchefs. Gedurende drie dagen kunnen gasten een plaats reserveren en worden zij culinair verwend door Mario Ridder, Erik van Loo, René Tichelaar, Rolph Hensens, Remco Kuijpers of Herman den Blijker. De topchefs koken de sterren van de hemel uiteraard met de beste kwaliteitsingrediënten waaronder vis van Schmidt Zeevis. Het pop-up visrestaurant bevindt zich in Hal 4 tussen 340 topleveranciers die culinaire hoogstandjes, innovaties producten en oplossingen voor food en non-food bieden in de horeca. Schmidt Zeevis Restaurant is een mobiel foodconcept ontwikkeld door chef-kok Herman den Blijker die zijn inspiratie haalde uit Rotterdamse zeecontainers en hier als adviseur ook nauw bij betrokken is.

Programma
Iedere beursdag geven twee vooraanstaande chefs acte de présence:

Maandag 19 september
11:00 - 14.30 | Herman den Blijker
14.30 - 18.00 | Rolph Hensens van HMB Restaurant, Rotterdam

Dinsdag 20 september
11:00 - 14.30 | Remco Kuijpers van Restaurant Fitzgerald, Rotterdam
14.30 - 18.00 | René Tichelaar van Restaurant De Gieser Wildeman*, Noordeloos

Woensdag 21 september
11:00 - 14.30 | Mario Ridder van Restaurant Joelia*, Rotterdam
14.30 - 18.00 | Erik van Loo van Parkheuvel**, Rotterdam

Op het menu staan heerlijke visgerechten en voor de vleesliefhebber is er de Wagyu Steak.

Gasten kunnen reserveren via:  www.gastvrij-rotterdam.nl/szr-reservering

Fresh Fish Corner
Tevens is het mogelijk om in de naastgelegen Fresh Fish Corner kleine signature gerechten te bestellen van Schmidt Zeevis, zoals de tonijnburger, vissoep, gamba tempura en de High C Etagère. Voor dit eetconcept hoeft men vooraf niet te reserveren. 

    Founding partners
    • Bidfood
    • Eijsink Afrekensystemen B.V.
    • Heineken
    • J. van Doorn B.V.
    • Nice to Meat
    • Rational
    • Royaan
    • Rungis
    • Satelliet
    • Schmidt Zeevis
    • Verwiel en Wijngaard
    • Winterhalter Nederland BV
    Branchepartners
    • AF&BM
    • Bocuse d'Or
    • De Buik van Rotterdam
    • Euro-Toques Nederland
    • Gastronomisch Gilde
    • Gastvrijheidsgilde
    • Hotello TOP
    • HSMAI
    • Kenniscentrum voor Bier
    • KHN
    • Nederlands Patisserie Team
    • Nix18
    • SVH


    Mediapartners
    • Algemeen Dagblad
    • Culinaire Saisonnier
    • De Restaurant Krant
    • Dolce Magazine
    • Entree magazine
    • Gastronomie
    • Hospitality Management
    • Kokswereld
    • Marktaanbod Horeca
    • Misset Horeca
    • Pâtisserie & Desserts
    • Wine & Food Association