Nieuws

De vijf grootste culinaire talenten van Nederland in actie op Gastvrij Rotterdam

13 juni 2017
De vijf grootste culinaire talenten van Nederland in actie op Gastvrij Rotterdam

Op maandag 12 juni vonden de voorrondes van de finale Bocuse d’Or Nederland plaats in het FrieslandCampina Innovation Center. Tien ambitieuze koks streden voor een plek in de Nederlandse finale van Bocuse d’Or Nederland, een vakwedstrijd van het hoogste niveau, die doorzettingsvermogen en creativiteit verlangd van de kandidaten.

Voor de finale, die op maandag 18 september 2017 wordt gehouden in de WedstrijdArena op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam wisten de volgende vijf culinaire talenten zich te kwalificeren:

Gert van der Heijden, landgoed Hotel Het Roode Koper* (Leuvenum)
Kees Visser, restaurant Bij Kees (Zierikzee)
Thomas Beekhuis, Paviljoen Sterrebos (Groningen)
Lars Drost, restaurant Ciel Blue** (Amsterdam)
Marco van der Wijngaard, restaurant ’t Amsterdammertje* (Loenen aan de Vecht)

"Tijdens de voorrondes hebben we gezien dat Nederland fantastische vakmensen heeft die culinair Nederland nog beter op de kaart gaan zetten.”, aldus wedstrijdleider SVH Meesterkok Marco Poldervaart over de presentaties. Dat belooft wat voor de finale op Gastvrij Rotterdam!

    Founding partners
    • Bidfood
    • Eijsink Afrekensystemen B.V.
    • Heineken
    • J. van Doorn B.V.
    • Nice to Meat
    • Rational
    • Royaan
    • Rungis
    • Satelliet
    • Schmidt Zeevis
    • Verwiel en Wijngaard
    • Winterhalter Nederland BV
    Branchepartners
    • AF&BM
    • Bocuse d'Or
    • De Buik van Rotterdam
    • Euro-Toques Nederland
    • Gastronomisch Gilde
    • Gastvrijheidsgilde
    • Hotello TOP
    • HSMAI
    • Kenniscentrum voor Bier
    • KHN
    • Nederlands Patisserie Team
    • Nix18
    • SVH


    Mediapartners
    • Algemeen Dagblad
    • Culinaire Saisonnier
    • De Restaurant Krant
    • Dolce Magazine
    • Entree magazine
    • Gastronomie
    • Hospitality Management
    • Kokswereld
    • Marktaanbod Horeca
    • Misset Horeca
    • Pâtisserie & Desserts
    • Wine & Food Association