Nieuws

Cas Spijkers Academie Dag op Gastvrij Rotterdam

14 september 2017
Cas Spijkers Academie Dag op Gastvrij Rotterdam

Feest! De Cas Spijkers Academie bestaat 10 jaar. Breng tijdens de beurs Gastvrij Rotterdam een bezoek aan de Cas Spijkers stand en kom op het Demopodium en in de WedstrijdArena in Hal 5 kennis maken met de studenten, om te ervaren en proeven wat het leven van een Cas Spijkers Academie student inhoud!

WedstrijdArena
Op dinsdag 19 september, tussen 11:00 -15:00 uur, zal de kookwedstrijd Puur Wild plaatsvinden. In totaal strijden 5 teams, elk bestaande uit  één jager en twee studenten van de verschillende Cas Spijkers opleidingen, om de Cas Spijkers-wisselbokaal. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Euro-Toques NederlandKoninklijke Nederlandse Jagersvereniging en de Cas Spijkers Academie. Beschermheer van de Cas Spijkers Academie en voorzitter van de jury Cees Helder zal het winnende team en academie aanwijzen waar de bokaal komend jaar mag staan.

Demopodium
Gedurende de dag geven verschillende gastdocenten van de Cas Spijkers Academie acte de présence om samen met de studenten fantastische gerechten te bereiden. Kom vooral luisteren en genieten.

12:00 uur Menno Post, restaurant De Bokkedoorns ** Overveen
13:00 uur Erik de Mönnink, restaurant De Swarte Ruijter* Holten
14:00 uur Desemenzo Edwin Klaasen
15:00 uur Maurits van der Vooren, restaurant Latour* Noordwijk

 

    Founding partners
    • Bidfood
    • Eijsink Afrekensystemen B.V.
    • Heineken
    • J. van Doorn B.V.
    • Nice to Meat
    • Rational
    • Royaan
    • Rungis
    • Satelliet
    • Schmidt Zeevis
    • Verwiel en Wijngaard
    • Winterhalter Nederland BV
    Branchepartners
    • AF&BM
    • Bocuse d'Or
    • De Buik van Rotterdam
    • Euro-Toques Nederland
    • Gastronomisch Gilde
    • Gastvrijheidsgilde
    • Hotello TOP
    • HSMAI
    • Kenniscentrum voor Bier
    • KHN
    • Nederlands Patisserie Team
    • Nix18
    • SVH


    Mediapartners
    • Algemeen Dagblad
    • Culinaire Saisonnier
    • De Restaurant Krant
    • Dolce Magazine
    • Entree magazine
    • Gastronomie
    • Hospitality Management
    • Kokswereld
    • Marktaanbod Horeca
    • Misset Horeca
    • Pâtisserie & Desserts
    • Wine & Food Association