Exposanten over de beurs

 • La Source Nederland

  La Source Nederland

  "La Source heeft voor de horeca de meest kwalitatieve alcoholvrije wijnen van dit moment in huis. Het is een service product die zeer gewaardeerd wordt door vele gasten die niet of minder alcohol willen drinken tijdens het restaurant bezoek. Wij presenteren diverse alcoholvrije kwaliteits-wijnen en bijzondere alcoholvrije dranken. Bijvoorbeeld een Gin of een bijzonder gemberdrankje."

 • Sam Van Gerwen namens Ecolab

  Sam Van Gerwen namens Ecolab

  "We nemen deel aan Gastvrij Rotterdam vanwege de vernieuwende aanpak van de beurs die aansluit bij onze presentatiestijl en de mogelijkheid om rechtstreeks in contact te komen met onze doelgroepen."

 • Iris Bossuyt namens Brouwerij De Halve Maan bvba

  Iris Bossuyt namens Brouwerij De Halve Maan bvba

  "We nemen deel ter promotie van onze bieren in Nederland. Het aantrekken van nieuwe klanten en bestaande klanten krijgen zo de kans om in eigen land een bezoek te brengen aan de stand van een merk dat ze vertegenwoordigen in hun zaak. We presenteren onze merken Brugse Zot en Straffe Hendrik."

 • Jan Willem Kuijt sr. namens ROOTS FISH SMOKERY B.V.

  Jan Willem Kuijt sr. namens ROOTS FISH SMOKERY B.V.

  "Als jong bedrijf willen wij verder werken aan onze naamsbekendheid  ter ondersteuning van onze afnemers. Hierbij promoten wij visproducten uit Alaska. Tijdens Gastvrij Rotterdam presenteren wij ambachtelijke gerookte zalmproducten en visproducten uit Alaska."                                                         

 • Acqua di Bolgheri

  Acqua di Bolgheri

  "Acqua di Bolgheri presenteert U de nieuwe Hotel Collectie verzorgingsproducten en amenities. Met trots vertegenwoordigen wij dit parfumhuis uit Italië in Nederland en België. Graag zien wij geïnteresseerden in onze prachtige Hotel Collectie, die staat voor kwaliteit, allure en duurzaamheid met een scherpe prijs op Gastvrij Rottterdam! Wij zijn te vinden in de duurzame Hotelkamer stand 844."

 • Kris Aben namens Nina Bakery Europe

  Kris Aben namens Nina Bakery Europe

  "Nina Bakery doet mee aan Gastvrij Rotterdam om onze unieke Nina pita producten te presenteren aan de regio Rotterdam. Deze unieke beurs vormt voor ons een mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen binnen horeca, groothandels etc. Graag willen wij de Nederlandse markt kennis laten maken met een artisanale, eerlijke pita."

 • Naomi van Rooij namens Vis & Seizoen

  Naomi van Rooij namens Vis & Seizoen

  "Met Gastvrij Rotterdam willen we voor de stichting meer bekendheid genereren en ons verhaal bij meer mensen bekend te maken. Wij zullen informatie verschaffen over de stichting en daarnaast een hapje serveren met een vissoort uit het seizoen.”

 • Charlotte Zum Vörde Sive Vörding namens Charly's All is Fair

  Charlotte Zum Vörde Sive Vörding namens Charly's All is Fair

  "Gastvrij Rotterdam is een mooie introductie van Charly's All is Fair voor horecagelegenheden om een plantaardig alternatief te kunnen proeven voor kaas. Voor Charly's is het een uitgelegen kans om kennis te maken met ondernemers en het netwerk te vergroten. Charly's All is Fair zal biologische plantaardige kaasalternatieven presenteren waaronder de hardloper Cheddâh. Deze Charly's zijn ideaal voor op de borrelplank, op een broodje of gebruikt in gerechten.”

 • Johan de Bok namens MEIKO Nederland BV

  Johan de Bok namens MEIKO Nederland BV

  "Gastvrij Rotterdam biedt ons de gelegenheid om direct in contact te komen met de doelgroep voor wie wij onze vaatwassers maken. In een prettige, ongedwongen sfeer kunnen horecaprofessionals onze producten zelf beleven en feedback geven. En dat levert ons zeer waardevolle inzichten op. MEIKO introduceert een vaatwasser die het werk in de spoelkeuken aanzienlijk comfortabeler en makkelijker gaat maken: de M-iClean H. De kap van deze energiezuinige doorschuiver opent en sluit door deze slechts licht aan te tikken, wat leidt tot minder ziekteverzuim en minder personeelskosten.”

 • Petra Venekamp namens Boost je omzet!

  Petra Venekamp namens Boost je omzet!

  "Gastvrij Rotterdam is een mooi platform om face to face in gesprek te komen met horeca-ondernemers over onze online training Boost je omzet! We hopen ze te inspireren om deel te nemen aan deze praktische e-learningmethode. Samen sta je sterker. ConcreetAdvies, Horeca Webservice, Roux Communicatie en Queen of Hearts delen daarom hun kennis met horeca ondernemers via de online challenge Boost je omzet! Hierin gaan ondernemers aan de slag met communicatie en marketing. Op Gastvrij Rotterdam geven we live workshops.”

 • René Wigboldus namens Van den IJssel bedrijfskleding

  René Wigboldus namens Van den IJssel bedrijfskleding

  "Steeds meer horeca bedrijven vinden hun weg naar Van den IJssel bedrijfskleding. Mede door onze specialiteiten, kwaliteiten, ruim assortiment, voldoende voorraad en speciale service. Wat zijn de laatste trends, welke kleding past het best bij uw bedrijf? Van den IJssel zal zijn specialiteiten laten zien in het leveren van diverse merken en trends in de horeca sector. Ook zullen wij het borduurproces laten zien door middel van een draaiende borduurmachine in onze stand.”

 • Raquel namens Golden Heritage

  Raquel namens Golden Heritage

  "Wij willen graag deelnemen omdat wij een groeiend bedrijf zijn en bekendheid willen krijgen.
  Onze producten zijn van zeer goede kwaliteit en daar moet iedereen van kunnen genieten! Wij willen graag al onze producten presenteren. Dit betreft olijfolie, maar ook pasta, olijven en andere heerlijke producten van olijven gemaakt!

 • Simone Sassen namens Anker Rotterdam

  Simone Sassen namens Anker Rotterdam

  "De reden voor Anker Rotterdam om deel te nemen aan Gastvrij Rotterdam is om meer naamsbekendheid te creëren zowel in de regio Rotterdam als in de horecabranche. Wij willen onze kennis, producten en diensten kenbaar maken op de beurs. Hierbij richten wij ons op vier overkoepelende categorieën: Consultancy, Duurzaamheid, Ledschermen en (sfeer)Verlichting. Anker Rotterdam biedt volledige ondersteuning bij het adviseren en implementeren van energiebesparende verlichtingsoplossingen. Tevens zijn wij vooruitstrevend op het gebied van technische- en branche specifieke kennis en kijken wij verder dan de huidige bekende mogelijkheden binnen de markt. Kortom, voor elke technische uitdaging biedt Anker Rotterdam een maatwerk oplossing.”

 • Peter Vendel namens WMF Group

  Peter Vendel namens WMF Group

  "Wij nemen deel aan Gastvrij Rotterdam om eens te kijken wat deze beurs ons qua new business en het aanhalen van bestaande relaties zal gaan opleveren. Uiteraard willen we als WMF zijnde ook graag af en toe zichtbaar zijn, dus dat speelt ook wel degelijk mee. Wij willen onze WMF espresso presenteren. Een volautomatische espresso machine met de beleving van een halfautomaat maar de voordelen van een volautomaat. In bijlage nog een foto ervan!”

 • Guus van Otterloo namens TERROIRWIJN

  Guus van Otterloo namens TERROIRWIJN

  "We nemen deel omdat we merken dat onze exposure een beetje laag is. Wij zullen kwaliteitswijn uit de 'Oude wereld' presenteren, met name Frankrijk en Italië.”

 • Alex Veldt namens Veldt’s Pannenkoeken BV

  Alex Veldt namens Veldt’s Pannenkoeken BV

  "De reden om deel te nemen is vrij simpel, positieve geluiden uit de markt en van collega’s.Tijdens de beurs presenteren wij pannenkoeken, poffertjes, crêpes en wafels.”

 • Marcel Dorren namens RIDA TRADE NETHERLANDS BV

  Marcel Dorren namens RIDA TRADE NETHERLANDS BV

  "Rida Trade Netherlands BV mag zich een van de marktleiders in Europa noemen op het gebied van import van verse gember en andere Oosterse versproducten vanuit eigen fabrieken in China. Daarnaast voert Rida Trade Netherlands BV ook haar dochteronderneming CupPlus aan. CupPlus is een fabrikant in disposables, waarbij de nadruk ligt op het customized produceren, bedrukken en leveren van kartonnen koffiebekertjes, ijsbekers, smoothiebekers, wok-to-go- buckets etc. Bedrukte disposables hebben zich inmiddels bewezen als zeer sterk communicatiemiddel om uw bedrijfsboodschap over te brengen. Denk aan evenementen, festivals, vergaderingen, congressen, netwerkbijeenkomsten. Wij kunnen vanaf 50 stuks produceren en leveren, dus ook voor kleinere aantallen zijn wij uw ideale partner! Wij wensen iedereen een prettige en vruchtbare beurs! Wij hebben er zin in!!!"

 • Machiel van Dooren namens Made Blue Foundation

  Machiel van Dooren namens Made Blue Foundation

  "Gastvrij Rotterdam en het Dit Smaakt naar Meer Paviljoen bieden een mooi podium aan ons goede doelen initiatief en een goede gelegenheid in gesprek te komen met horeca ondernemers over het beste water voor je gasten, je zaak en de wereld! Made Blue is nieuwe manier van plat en bruisend kraanwater serveren die goed aansluit bij de vraag van de gast en een groot verschil maakt elders op aarde: voor iedere fles die op tafel komt zorgen wij voor 1.000x zoveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Dat maken we waar voor een aftrekbare donatie van 21ct per liter.”

 • Chris Sjoers namens Hakvoort

  Chris Sjoers namens Hakvoort

  "Na een aantal jaren te hebben georiënteerd op Gastvrij Rotterdam lijkt het ons toch een beurs welke past in onze strategie en welke past in het verlengde van onze doelstellingen. Wij presenteren veelal innovatieve producten (grootkeukenapparatuur) afkomstig uit onze eigen fabriek.”

 • Frits Vrijhof namens BRAGARD Nederland.

  Frits Vrijhof namens BRAGARD Nederland.

  "BRAGARD Beroepskleding voor de food en retail, de horeca en medisch- en zorgprofessionals. De reden voor deelname aan Gastvrij Rotterdam is om meer naamsbekendheid te genereren en  hernieuwde kennismakingen van BRAGARD in Nederland. Onze collectie voor 2017 wordt gepresenteerd.”

 • Vicky Beekman namens Groupe Du Vin

  Vicky Beekman namens Groupe Du Vin

  "Groupe du Vin is een uniek samenwerkingsverband van zelfstandige wijnhandelaren door heel Nederland. Door samen op te trekken, koppelen ze inkoopkracht aan persoonlijke aandacht.

  Groupe du Vin is uw garantie voor een exclusief wijnaanbod, inclusief de service en ondersteuning van uw eigen lokale wijnpartner. Op Gastvrij Rotterdam presenteren de Groupe du Vin leden uit het zuidwesten en westen van Nederland het assortiment en diverse concepten aan bestaande en potentiële nieuwe horeca relaties.”

 • Rob Willigenburg namens KUSzzz

  Rob Willigenburg namens KUSzzz

  "Tijdens Gastvrij Rotterdam treden wij proactief in contact met potentiële horecaondernemers in de regio Zuid-Holland en omgeving. Horeca kussens op maat. denk hierbij aan terraskussens, loungekussens, sierkussens en zitzakken.”

 • Wing Tji Liu namens Chimay

  Wing Tji Liu namens Chimay

  "Vorig jaar stonden we ook al op Gastvrij Rotterdam en dat is ons erg bevallen! De expo is professioneel opgezet en lokt kwalitatief goede bezoekers en vooral beslissers. Bovendien is Gastvrij Rotterdam strategisch gezien een prima locatie om nieuwe contacten te leggen in Nederland. We hopen je binnenkort te mogen ontvangen aan onze stand!”

 • Robin den Braber names Jura

  Robin den Braber names Jura

  "Perfecte koffiespecialiteiten voor uw gasten, klanten en medewerkers. JURA heeft een uitgebreid assortiment koffievolautomaten voor de zakelijke markt. Een totaal nieuwe dimensie in de bereiding van koffie. Het zijn de beste koffiemachines voor horeca en bedrijven.”

 • Annelotte van den Bosch namens Ribera del Duero

  Annelotte van den Bosch namens Ribera del Duero

  "Wij nemen deel aan Gastvrij Rotterdam om horeca professionals bekend(er) te maken met de prachtige wijnen uit Ribera del Duero, een top gebied wat nog meer aandacht mag krijgen binnen de branche. Tijdens Gastvrij Rotterdam zullen we verschillende classificaties van Ribera del Duero schenken (Joven, Crianza, Reserva), om men zo middels een kleine wine flight mee te nemen door de verschillende rijpingen en karakteristieken van Ribera wijnen.”

 • Angelique Kors namens Bidfood

  Angelique Kors namens Bidfood

  "Het klantcontact is op deze beurs erg goed, een hoog restauratief niveau, dit is voor ons echt een hele goede beurs. In onze markthal willen  wij de gasten  inspireren en laten zien wat je allemaal met onze mooie producten kan doen zodat restaurants zich op de werkvloer kunnen onderscheiden.”

 • Rob Franken namens Euro-Toques Nederland

  Rob Franken namens Euro-Toques Nederland

  "Het spreekt voor zich dat Gastvrij Rotterdam een hele goede beurs is. De beurs is absoluut in opkomst en wordt steeds drukker en mooier. De deelnemers en de beurs stralen kwaliteit en eenheid uit en daar gaat het om. Wij zoeken naar saamhorigheid en dat wil je vangen door allemaal positief te zijn. En dat is Gastvrij Rotterdam, dit kan niet positiever!”

 • Eveline Scheren namens Vine to Wine

  Eveline Scheren namens Vine to Wine

  "Gastvrij Rotterdam is in korte tijd een gerenommeerde horecabeurs geworden. Vine to Wine presenteert zich graag aan de grotere horecabedrijven, die interesse hebben in biologische wijnen en/of horecabedrijven die grote feesten, partijen en evenementen organiseren. Op Gastvrij Rotterdam presenteren wij biologische wijnen met een goede prijs-kwaliteitverhouding, die breed inzetbaar zijn. Daarnaast presenteren wij de Vrolijke Druif, een tot mobiele wijnbar omgebouwde Piaggio. Deze in het oog springende wijnbar is een geweldige aanwinst voor feesten, partijen en evenementen.”

 • Jan Fleurkens namens Mongozo

  Jan Fleurkens namens Mongozo

  "Duurzaam ondernemen zit bij Mongozo in de genen. Het 'Dit smaakt naar meer! Paviljoen’ is dan natuurlijk de plek waar je wilt staan om meerdere producenten duurzame producten onder de aandacht te brengen van de professionele horeca. Wij zijn vanaf het prille begin aanwezig en zien de groeiende belangstelling voor deze producten. Mongozo presenteert de premium pils en buckwheat white, die al verschillende keren in de prijzen zijn gevallen. Beiden zijn biologisch, glutenvrij en fairtrade gecertificeerd. Natuurlijk zijn ook de exotische fruitbieren aanwezig. Mongozo Banana, Coconut en Mango, vaak gedronken uit het exotische glas, de kokosnoot. Deze bieren zijn Fairtrade gecertificeerd. Mongozo, een mooi concept bijzondere bieren. Mongozo vindt u in stand 823 in het 'Dit smaakt naar meer! Paviljoen’ in hal 4.”
   

 • Bart Lemstra namens Winterhalter Nederland B.V.

   Bart Lemstra namens Winterhalter Nederland B.V.

  "Al 3 jaar sponsort Winterhalter Gastvrij Rotterdam met onder andere het beschikbaar stellen van vaatwasmachines. Daarnaast zal tijdens Gastvrij Rotterdam Winterhalter haar vaatwasmachines tentoonstellen  op eigen stand en achter de schermen worden ze in bedrijf gesteld ter sponsoring. De welbekende UC-serie en PT-serie staan op de Winterhalterstand met bijbehorende reinigingsmiddelen."

 • Frank Everink namens Rational

  Frank Everink namens Rational

  "Rational neemt deel aan Gastvrij Rotterdam mede omdat we Founding Partner zijn, maar ook zeer zeker omdat wij het een gastvrije netwerkbeurs vinden. Wij geven op onze stand doorlopende kookdemonstraties met de VarioCooking Center en de SelfCookingCenter 5Senses om de mogelijkheden van de apparaten te laten zien in de professionele keuken."

 • René Eijsink namens Eijsink Afrekensystemen B.V.

  René Eijsink namens Eijsink Afrekensystemen B.V.

  "Tijdens Gastvrij Rotterdam gebeurt iets bijzonders. Workshops, kookpodia, belevingswerelden, culinaire hoogstandjes, innovatieve oplossingen.. Samen met de andere Founding Partners creëren we de basis van dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals. Afrekensystemen, bar-/keukenmanagement, loyaliteitssystemen, personeelsplanning, financieel management en webshops. Bij onze stand kunnen bezoekers ervaren hoe ze hun rendement en klanttevredenheid eenvoudig nog verder kunnen verhogen."

  Founding partners
  • Bidfood
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • Heineken
  • J. van Doorn B.V.
  • Nice to Meat
  • Rational
  • Royaan
  • Rungis
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Verwiel en Wijngaard
  • Winterhalter Nederland BV
  Branchepartners
  • AF&BM
  • Bocuse d'Or
  • De Buik van Rotterdam
  • Euro-Toques Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastvrijheidsgilde
  • Hotello TOP
  • HSMAI
  • Kenniscentrum voor Bier
  • KHN
  • Nederlands Patisserie Team
  • Nix18
  • SVH


  Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • Culinaire Saisonnier
  • De Restaurant Krant
  • Dolce Magazine
  • Entree magazine
  • Gastronomie
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Marktaanbod Horeca
  • Misset Horeca
  • Pâtisserie & Desserts
  • Wine & Food Association