Exposanten over de beurs

 • Dr. Oetker, Wim Pulskens (Commercieel Manager)

  Dr. Oetker, Wim Pulskens (Commercieel Manager)

  "Wij vinden Gastvrij Rotterdam een prachtige beurs waar kwaliteit voorop staat en het niet meteen gaat om kwantiteit. Wij zijn op zoek naar relevante klantcontacten met wie we in dialoog mogen gaan en daar past Gastvrij Rotterdam perfect bij.” 

 • FrieslandCampina, Geert Frank (Category Development Manager)

  FrieslandCampina, Geert Frank (Category Development Manager)

  "Gastvrij Rotterdam is voor ons de gelegenheid om met 10.000 horecaondernemers in contact te komen. Wij hebben de beursbezoekers onder andere met ons nieuwe concept Lattiz kennis te laten maken door bij binnenkomst iedereen een gratis kop koffie aan te bieden.”

 • Herman den Blijker (Chef-Kok), nauw betrokken bij het mobiele foodconcept, het Schmidt Zeevis Restaurant.

  Herman den Blijker (Chef-Kok), nauw betrokken bij het mobiele foodconcept, het Schmidt Zeevis Restaurant.

  ”Gastvrij Rotterdam is echt een leuke horecabeurs, kwalitatief heel hoog, goede leveranciers en de bezoekers zijn serieus. Het concept zit goed in elkaar, leuke producten, enthousiaste mensen en een hoop nieuwe dingetjes.”

 • Bidfood, Angelique Kors

  Bidfood, Angelique Kors

  "Het klantcontact is op deze beurs erg goed, een hoog restauratief niveau, dit is voor ons echt een hele goede beurs. In onze markthal willen  wij de gasten  inspireren en laten zien wat je allemaal met onze mooie producten kan doen zodat restaurants zich op de werkvloer kunnen onderscheiden.”

 • Euro-Toques Nederland, Rob Franken (Secretaris)

  Euro-Toques Nederland, Rob Franken (Secretaris)

  "Het spreekt voor zich dat Gastvrij Rotterdam een hele goede beurs is. De beurs is absoluut in opkomst en wordt steeds drukker en mooier. De deelnemers en de beurs stralen kwaliteit en eenheid uit en daar gaat het om. Wij zoeken naar saamhorigheid en dat wil je vangen door allemaal positief te zijn. En dat is Gastvrij Rotterdam, dit kan niet positiever!”

 • Vine to Wine, Eveline Scheren

  Vine to Wine, Eveline Scheren

  "Gastvrij Rotterdam is in korte tijd een gerenommeerde horecabeurs geworden. Vine to Wine presenteert zich graag aan de grotere horecabedrijven, die interesse hebben in biologische wijnen en/of horecabedrijven die grote feesten, partijen en evenementen organiseren. Op Gastvrij Rotterdam presenteren wij biologische wijnen met een goede prijs-kwaliteitverhouding, die breed inzetbaar zijn. Daarnaast presenteren wij de Vrolijke Druif, een tot mobiele wijnbar omgebouwde Piaggio. Deze in het oog springende wijnbar is een geweldige aanwinst voor feesten, partijen en evenementen.”

 • Mongozo, Jan Fleurkens (Brandmanager)

  Mongozo, Jan Fleurkens (Brandmanager)

  "Duurzaam ondernemen zit bij Mongozo in de genen. Het 'Dit smaakt naar meer! Paviljoen’ is dan natuurlijk de plek waar je wilt staan om meerdere producenten duurzame producten onder de aandacht te brengen van de professionele horeca. Wij zijn vanaf het prille begin aanwezig en zien de groeiende belangstelling voor deze producten. En wat zijn we blij met het stijgende aantal producenten op dit plein!

  Mongozo presenteert de premium pils en buckwheat white. Een pils en een wit bier die al verschillende keren in de prijzen zijn gevallen. Beiden zijn biologisch, glutenvrij en fairtrade gecertificeerd. Natuurlijk zijn ook de exotische fruitbieren aanwezig. Mongozo Banana, Coconut en Mango, vaak gedronken uit het exotische glas, de kokosnoot. Deze bieren zijn Fairtrade gecertificeerd. Mongozo, een mooi concept bijzondere bieren. Mongozo vindt u in stand 823 in het 'Dit smaakt naar meer! Paviljoen’ in hal 4.”
   

 • Foodservice Marketing Foods B.V., Alex de Leeuw

  Foodservice Marketing Foods B.V., Alex de Leeuw

  "Op Gastvrij Rotterdam willen wij een succesvolle start maken met de nieuwe koffie- en theekaart waarop Chai Latte niet meer mag ontbreken. Chai Latte is biologisch gecertificeerd en vegan. Proef zelf de Chai-cino, Chai-latte of de Chai-esso, bereid met één van de Authentic Chai concepten en de nieuwe Avicenna Espresso koffie!”

 • Maxima Kitchen Equipment, Rob Verhaar (mede-eigenaar)

  Maxima Kitchen Equipment, Rob Verhaar (mede-eigenaar)

  "Gastvrij Rotterdam is voor Maxima Kitchen Equipment een unieke mogelijkheid om ons uitgebreide programma aan horeca-apparatuur te presenteren aan de regio Rotterdam. De gemoedelijke, maar professionele ambiance stelt ons in staat om de ondernemers te overtuigen van onze unieke prijs- kwaliteitverhouding. Maxima Kitchen Equipment zal een aantal klassiekers, waaronder vaatwassers, planeetmengers, vleesmolens, spiraalkneders, automatische citruspersen en vacumeermachines, laten zien. Hiernaast presenteren wij ook nieuwe producten, zoals combisteamers, thermomixers, warmhoudvitrines en nog veel meer."
   

 • M&A Systems, Michael Boermeester (Directeur)

  M&A Systems, Michael Boermeester (Directeur)

  "Eten is een  beleving en brengt mensen samen. M&A Systems is samen met de partners van Hospitality Factory te vinden in hal 3 om u te helpen uw klanten een mooie beleving te geven. M&A Systems is ruim 15 jaar uw professionele adviseur en leverancier van grootkeuken- en hoogwaardige keukentechniek. Na vele goede berichten over Gastvrij Rotterdam van onze collega’s, die ook met ons op Horecava en Expo Gent te vinden zijn, wilden wij ook wel eens ervaren of de reacties en bezoekers zo overweldigend zijn. Wij als M&A Systems bieden de relaties flexibele en functionele oplossingen voor hun keuken. Wat voor keukenontwerp of keukenapparatuur u ook wenst voor uw cafe, restaurant, instelling of bedrijfsrestaurant, wij leveren het u. Wij bedenken met u de meest ideale uitvoering voor uw situatie en begeleiden u van vanaf advies en ontwerp tot plaatsing, onderhoud en service. Bezoek ons bij stand 344 (naast FrieslandCampina Foodservice)!"
   

 • Nutsupply, Stefan Smits (Directeur, eigenaar)

  Nutsupply, Stefan Smits (Directeur, eigenaar)

  '’Nutsupply neemt deel aan Gastvij Rotterdam om zijn assortiment noten en gedroogd fruit te presenteren aan het publiek. Horeca professionals kunnen bij ons terecht voor zowel een pittige horeca melange als een gezonde muesli mix. Tijdens Gastvrij Rotterdam presenteren wij vanuit onze notenbar 'op wielen’  een groot deel van ons assortiment.’’

 • Abbema Wines, Marc Abbema

  Abbema Wines, Marc Abbema

  "Het is alweer 5 jaar geleden dat Abbema Wines in het leven werd geroepen. Intussen zijn wij uitgegroeid tot een serieuze partner voor de horecaondernemer die kwaliteit, service en onderscheid hoog in het vaandel heeft staan. Als ex-hoteliers en restaurateurs vinden wij het van enorm belang dat de horecaondernemer zich kan onderscheiden. Is het niet mooi wanneer men een wijnkaart ziet zonder wijnen van horecagroothandels of brouwerijen? Dat is de reden dat wij nog ouderwets waarde hechten aan de locatie van de te proeven Abbema-wijnen. In tegenstelling tot de horecagroothandels en brouwerijen is wijn geen bijproduct maar is het ons hoofdproduct en tevens het enige product waar wij ons mee bezighouden. Als één van de zeer weinige gecertificeerde wijnkoperijen van Nederland heeft Abbema Wines in het land van de duizenden wijnkoperijen en wijnhandels haar plaats weten te veroveren. Wij zien daarom ook de komende 5 jaar zonnig tegemoet. U bent van harte welkom om bij onze stand op Gastvrij Rotterdam onze wijnen te komen proeven!"

 • Stoov B.V., Teun van Leijsen (Founder)

  Stoov B.V., Teun van Leijsen (Founder)

  "BOFKONTEN GEZOCHT M/V. Stoov neemt deel aan Gastvrij Rotterdam, omdat wij opzoek zijn naar bofkonten: mensen die houden van behaaglijkheid, gemak, kwaliteit en toch willen besparen. Wij willen op Gastvrij Rotterdam graag laten zien dat je met besparen niet direct op gebruiksgemak en kwaliteit hoeft in te leveren. Een bofkont is een verstandige ondernemer die van zijn gasten een bofkont maakt. Stoov presenteert tijdens Gastvrij Rotterdam draadloze verwarmde kussens die duurzaam en zeer behaaglijk zijn. Het oog van de bofkont wil ook wat en daarom hebben wij er ook nog iets moois van gemaakt. Kom jij ze ook eens bekijken en proberen?"

 • Future Icecream B.V., Marc de Visser

  Future Icecream B.V., Marc de Visser

  "Probeer de heerlijke drinks of fruit sapijsjes van PIP in de smaken Apple, Berry of Tropical. De Pip refreshments zijn 100% gemaakt van puur sap (dus geen concentraat), 100% natuurlijk en biologisch en bevatten geen toegevoegde suikers of toevoegingen. Pip houdt de dingen graag simpel zodat u kan genieten van de pur smaak van biologisch fruit, zoals het bedoeld is. Pip sapjes, quenchers en fruitsap ijsjes: Pip, Pip, Hooray!"

 • ResQ Club, David Kloosterboer (Country Manager Nederland)

  ResQ Club, David Kloosterboer (Country Manager Nederland)

  "ResQ Club neemt deel aan Gastvrij Rotterdam om horecaondernemers kennis te laten maken met zijn nieuwe slimme en gebruiksvriendelijke dienst om voedselverspilling in de horeca terug te dringen. Op dit moment is ResQ Club actief in Amsterdam, maar wij willen onze graag dienst uitbreiden naar Rotterdam. Gastvrij Rotterdam is voor ons de uitgelezen mogelijkheid om met horecaondernemers in en rondom Rotterdam in contact te komen. Omdat voedselverspilling nog steeds een groot probleem is, ook in de horeca, willen wij bewustzijn creëren voor dit onderwerp én horecaondernemers laten kennis maken met onze innovatieve en flexibele dienst om zo samen te voorkomen dat goed voedsel in de prullenbak verdwijnt."

 • Tjendrawasih BV, Winus Sloot (Directeur)

  Tjendrawasih BV, Winus Sloot (Directeur)

  "Na aanleiding van de deelname in 2015 hebben we besloten wederom aanwezig te zijn op Gastvrij Rotterdam. De ervaring leert dat we tijdens deze kwalitatieve beurs veel nieuwe contacten opdoen en deze nieuwe contacten kunnen interesseren en inspireren om te gaan werken met onze producten. Tijdens Gastvrij Rotterdam zullen we ons richten op het demonstreren en bespreken van de vele mogelijkheden van 'steamed buns’. Speciaal voor de horeca hebben we diverse ongevulde 'steamed buns’ ontwikkelend die de chef zelf naar eigen inzicht kan vullen. We kijken er naar uit om nog meer horecaondernemers te inspireren aan de slag te gaan met onze broodjes teneinde hun klanten te verrassen met dit mooie concept.”
   

 • Treasure Dim Sum Products, Jennifer Ho (Sales manager)

  Treasure Dim Sum Products, Jennifer Ho (Sales manager)

  "Treasure Dim Sum Products levert haar producten aan bedrijven in heel Europa. Onder onze afnemers bevinden zich groothandels, luchtvaartmaatschappijen, cateraars en andere professionele aanbieders van voedingsmiddelen. Van de consument kunnen we (nog) niet verwachten dat die het kaf van het koren weet te onderscheiden. Een professionele horeca-aanbieder kan dat wel. Tijdens Gastvrij Rotterdam kunnen we die doelgroep bereiken, om ze de verfijnde Chinese keuken te laten proeven. Dim sum is onlosmakelijk verbonden aan de Chinese cultuur. Letterlijk  betekent dim sum 'raak je hart’: eet dim sum en je voelt je prettig en tevreden. We presenteren tijdens Gastvrij Rotterdam delicatessen met een lange culinaire traditie. Deze delicatessen zijn verfijnde hapjes die je de echte Chinese keuken laten proeven: verse producten, pure smaken, laag in natrium en zout, om de smaken van de vulling nog beter naar voren te laten komen.”
   

 • Vanka-kawat B.V., Ron Veentra (Account Manager)

  Vanka-kawat B.V., Ron Veentra (Account Manager)

  "Wij nemen deel aan Gastvrij Rotterdam omdat we in direct contact willen komen met onze (potentiele) doelgroep in ons klantsegment 'Horeca’. Door onze aanwezigheid willen wij de afnemer een nog betere inzage geven in de mogelijkheden bij Vanka-kawat. Daarnaast hopen wij inspiratie op te doen om onze horecaklanten nog beter van dienst te kunnen zijn.  Wij presenteren tijdens Gastvrij Rotterdam een aantal van onze (nieuwe) producten die vallen onder de 'Top-selling’ items binnen ons klantenbestand van horeca. Dit betreft ketjaps, sambals, boemboes, gembersiroop, nature’s charm, cocosproducten en krupuks. Hiermee willen wij de klant een inzage geven in ons veelzijdige Aziatische en Surinaamse georiënteerde assortiment.”

 • Van Eck Patisserie & IJsspecialiteiten, Geert Bos (Senior Accountmanager)

  Van Eck Patisserie & IJsspecialiteiten, Geert Bos (Senior Accountmanager)

  "Voor ons is dit de eerste keer dat we deelnemen aan Gastvrij Rotterdam, omdat wij ons graag specialiseren en onderscheiden vinden wij het belangrijk om de horeca (in de breedste zin van het woord) kennis te laten maken met Van Eck Patisserie & IJsspecialiteiten. En laat Gastvrij Rotterdam hier nou een geschikte mogelijkheid aan geven… Wij hopen op dit event koks en ondernemers te ontmoeten die net als wij altijd opzoek zijn naar nieuwe trends en mooie, unieke en smaakvolle producten.  Maar bovenal ambachtelijke en handgemaakte producten. Wij zullen ons complete assortiment presenteren door middel van beeld en product presentatie. Van een bak ambachtelijk schepijs tot aan een kant en klant dessertbuffet en alles wat er tussen in zit. Denk hierbij aan high tea producten, gebak- en desserttaarten, individuele desserts, maar ook koekjes en bonbons.”

 • Pleasure & Liqueurs, Amber van Sluijsdam

  Pleasure & Liqueurs, Amber van Sluijsdam

  "Op Gastvrij Rotterdam presenteren wij u graag de collectie van SCAVI & RAY prosecco, Acqua Morelli, Dictador Colombian rums & Il Santo. Kom genieten van een van de heerlijke prosecco's, cocktails en laat u verrassen door ons ultra-premium assortiment.”

 • Delgiro, Luc Deltour (eigenaar)

  Delgiro, Luc Deltour (eigenaar)

  "Delgiro, een wereld van verschil. Bourgondisch België komt naar Gastvrij Rotterdam om ook culinair Nederland te laten proeven en te laten genieten van onze bijzondere streekproducten. Deze bijzondere streekproducten bestaan  onder andere uit origine chocolades uit Colombia, Peru, Ecuador, Venezuela en Madagascar en vanille uit Ouganda, Tonga, Papoua en Madagascar. Sterrenchefs, top patissiers en chocolatiers maken reeds gebruik van onze fijne terroir ingrediënten in hun gastronomische creaties. Weldra u ook?”

 • SMEELE Projecten B.V., Jeroen Smeele (directeur)

  SMEELE Projecten B.V., Jeroen Smeele (directeur)

  "SMEELE is een ontwerpbureau voor (interieur)concepten die zich richt op de horecamarkt. Ik verwacht mijn bedrijf tijdens de Gastvrij Rotterdam te kunnen presenteren als de specialist op het gebied van conceptontwikkeling en design voor elke horecaondernemer. Wij zullen tijdens dit event onze dienstverlening op een simpele en heldere wijze presenteren.”

 • Traiteur de Paris, Robbert van Assouw (Accountmanager Nederland en Vlaams België)

  Traiteur de Paris, Robbert van Assouw (Accountmanager Nederland en Vlaams België)

  "Wij zijn exposant van Gastvrij Rotterdam geworden omdat Traiteur de Paris in de regio Rotterdam nog niet goed wordt vertegenwoordigd. Door op deze manier ons product bij de eindgebruiker onder de aandacht te brengen zullen wij een groter publiek te bereiken in deze regio. Op Gastvrij Rotterdam gaan wij Franse specialiteiten laten proeven en presenteren. Deze Franse specialiteiten zullen voornamelijk bestaan uit petit fours, groentegarnituren en patisserie.”

 • Copperhead, Lennert Van der Cruyssen

  Copperhead, Lennert Van der Cruyssen

  "Gastvrij Rotterdam is voor ons bij uitstek het event om de horecaprofessionals in de regio Rotterdam kennis te laten maken met onze Copperhead Gin Experience. Op dit event gaan wij het volledige Copperhead Gin gamma presenteren. Dus naast onze Copperhead Gin en zijn 3 functionele blends, zullen we ook de Copperhead Black Batch presenteren.  Onze Copperhead Black Batch is perfect in Gin & Tonic, maar kan ook in een Negroni  gedronken worden.”

 • Le Vineur, Kariem Hamed (eigenaar)

  Le Vineur, Kariem Hamed (eigenaar)

  "Le Vineur staat bekend om zijn bijzondere wijnen uit de klassieke wijnstreken; van kleine producenten die net even anders zijn, waarmee je je gasten echt kunt verrassen. Door deel te nemen aan Gastvrij Rotterdam kunnen wij een brede horeca doelgroep onze wijnen laten proeven, die bijdragen aan een totale horeca beleving. We nemen mooie en verrassend betaalbare Franse wijnen mee uit de Bordeaux streek (zoals een hele mooie witte Graves), Bourgogne (rood en wit), en Champagne van kleine maar uitstekende huizen. Ook nemen wij wijnen mee uit grote Spaanse regio’s zoals Rioja en Priorat.”

 • Unilever Food Solutions, Jacqueline Spruit (Channel Marketing Manager)

  Unilever Food Solutions, Jacqueline Spruit (Channel Marketing Manager)

  "Unilever Food Solutions doet mee aan Gastvrij Rotterdam om chefs te verrassen en te inspireren met de basisproducten van Knorr Professional. Een range die ontwikkeld is in samenwerking met sterrenchefs en die dicht staat bij zelfgemaakt maar alle ruimte laat voor eigen creativiteit. Tijdens Gastvrij Rotterdam laten onze chefs Pascal van Loon en Frans Gerrits graag zien hoe je met een kwalitatief basisproduct  je eigen signatuur aan je gerecht kunt geven.”
   

 • Black & Bianco Drinks BV, Jesse Vermeer (Commercieel Manager)

  Black & Bianco Drinks BV, Jesse Vermeer (Commercieel Manager)

  "Sinds de lancering 4 jaar geleden van het Nederlandse wijnmerk Black & Bianco is o.a. Rotterdam en omgeving van groot belang voor ons. Dit is voor ons reden genoeg om deel te nemen aan Gastvrij Rotterdam. Samen met onze partners zullen wij bestaande klanten en prospects uit de regio uitnodigen voor een proeverij  van onze wijnen.
  Op Gastvrij Rotterdam zullen wij de nieuwe selectie wijnen van Black & Bianco zijnde; Red Pinot Noir, White Chardonnay & Rose AOP Côtes de Provence presenteren. Alsook de DOC Spumante Prosecco en prosecco cocktails in de smaken Limonsecco, Red Ritz en Spritz.”
   

 • GRO Holland, Rudy van der Aar

  GRO Holland, Rudy van der Aar

  "GRO doet mee aan Gastvrij Rotterdam om de horeca te laten zien hoe wij de circulaire economie in de praktijk brengen met de productie van hoogwaardig voedsel. Wij willen de bezoekers een inzicht geven hoe ons proces "van koffiedik tot oesterzwam" in zijn werking gaat, hoe makkelijk het is om hier een bijdrage aan te leveren en wij willen hen uiteraard producten laten proeven van deze paddenstoel. Er zal een presentatie gegeven worden over onze circulaire werkwijze, over ons huidige snackaanbod en over de verse oesterzwammen. Deze paddenstoelen zullen ook worden gebruikt tijdens de Young Chef Award die wordt georganiseerd door Euro Toques.”

 • Bevenco B.V., R.J. van Gurp (eigenaar)

  Bevenco B.V., R.J. van Gurp (eigenaar)

  "Wij hebben de afgelopen 2 jaar Gastvrij Rotterdam bezocht. De totale opzet en beleving vinden wij erg professioneel, waardoor wij dit jaar zelf ook als exposant aanwezig zijn.
  Wij zijn distributeur van dranken en hebben een breed portfolio. Wij hebben bewust gekozen om ons merk Gerolsteiner op Gastvrij Rotterdam onder de aandacht te brengen. Ons kwalitatieve, hoogwaardige mineraalwater uit Duitsland heeft een onderscheidend vermogen en is wereldwijd een zeer geliefd mineraalwater. Het combineert prachtig met wijn & spijs, vandaar dat wij gekozen hebben om op het WijnPaviljoen te gaan staan.”

 • Food Equipment groep - Bonnet Nederland, Emil Kuijt

  Food Equipment groep - Bonnet Nederland, Emil Kuijt

  "Wij zijn sponsor van Euro-Toques tijdens Gastvrij Rotterdam. De reden om op de vakbeurs aanwezig te kunnen en mogen zijn is dat wij uit de markt vernomen hebben dat het een goede opkomende beurs is. Uiteraard introduceren wij ons bedrijf, daarnaast presenteren wij de producten van Bonnet met name de nieuwste technieken op het gebied van kookapparatuur.”

 • Koninklijke Horeca Nederland, Saskia Deerenberg

  Koninklijke Horeca Nederland, Saskia Deerenberg

  "Wij mogen als brancheorganisatie niet ontbreken op deze belangrijke horecabeurs. Wij zijn aanwezig om onze leden te ontmoeten en adviseren en om horecaondernemers die nog geen lid zijn van KHN te enthousiasmeren voor het KHN-lidmaatschap. Wij zijn aanwezig met een aantal KHN-adviseurs en KHN-ledenvoordelenpartners. Zo kunnen we onze leden optimaal laten profiteren van de voordelen van een KHN-lidmaatschap: belangenbehartiging, advies en financieel ledenvoordeel."

 • Implug, Jan-Paul Bijlefeld

  Implug, Jan-Paul Bijlefeld

  "Gastvrij Rotterdam is voor ons een uitstekende manier om in contact te komen met ondernemers vanuit heel Nederland. De beurs heeft zichzelf bewezen als een van de meest toonaangevende horecabeurzen in Nederland en daarmee voor ons onmisbaar.Wij bieden ondernemers de kans om op een leuke, innovatieve manier in te spelen op een maatschappelijk, actueel probleem. Door middel van een oplaadpunt voor mobiele telefoons kunnen gasten zelf hun telefoon opladen, waarbij de verantwoordelijkheid niet meer bij het barpersoneel ligt. Dankzij geavanceerde sloten is het bovendien mogelijk er een lucratief verdienmodel aan te hangen."

 • YOUBAHN, Halid Nordin

  YOUBAHN, Halid Nordin

  "De horeca is een dynamische branche waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Op elk moment goed personeel tot uw beschikking hebben is hierbij belangrijk. YOUBAHN helpt horecaondernemers hierbij met haar unieke online uitzendconcept en wil dit graag tijdens Gastvrij onder de aandacht brengen. YOUBAHN zal haar app presenteren waarmee horecaondernemers en studenten elkaar snel en makkelijk kunnen vinden om jobs in de horeca in te vullen. Door hen zelf de regie in handen te geven kunnen we een hogere kwaliteit bieden tegen lagere kosten in vergelijking met traditionele uitzendbureaus.”

 • Wijntheater, Barbara Verbeek

  Wijntheater, Barbara Verbeek

  "Wij zijn er vanaf het eerste jaar van Gastvrij Rotterdam al bij geweest. Deze unieke horecabeurs heeft zich in korte tijd ontpopt als een van de beste van Nederland. We leren veel van anderen exploitanten en daardoor kunnen wij in het Wijntheater weer deze kennis delen met de bezoekers. We hebben champagnetorens gebouwd, oesters geopend en glasproeverijen gegeven. Het Wijntheater wordt in het klein opgezet naast het Wijnpaviljoen. Wij geven elk uur educatieve shows, over o.a. wijn, oesters, glaswerk, water, wijn & spijs en alles wat hoort bij Bourgondisch genieten. We organiseren tevens de allerlaatste voorronde van het NK oestersteken 2016 op maandag 19 september. Iedereen is welkom!”

 • Revolution Tea, René Groenen (Sales Manager)

  Revolution Tea, René Groenen (Sales Manager)

  "De reden dat wij deelnemen aan Gastvrij Rotterdam is dat wij veel lovende verhalen gehoord hebben en daarom veel van de beurs verwachten. Wij hopen dan ook veel nieuwe potentiële thee gebruikers te mogen verwelkomen. Wij willen ons mooie assortiment hot teas op de beurs presenteren. Buiten de bijzondere kwaliteit en het smaakassortiment zorgt ook de opvallende en eigentijdse presentatie ervoor dat Revolution Tea niet alleen een lust is voor de smaakpapillen, maar ook voor het oog!"

 • Van den IJssel Bedrijfskleding,  René Wigboldus (Accountmanager)

  Van den IJssel Bedrijfskleding,  René Wigboldus (Accountmanager)

  "Vanwege de groei in de horeca branche heeft Van den IJssel besloten om voor het eerst op deze beurs te exposeren. Steeds meer horeca bedrijven vinden hun weg naar Van den IJssel. Mede door onze kwaliteiten, ruim assortiment, voldoende voorraad en speciale service. Wat zijn de laatste trends, welke kleding past het best bij uw bedrijf? Van den IJssel zal zijn specialiteiten laten zien in het leveren van diverse merken en trends in de horeca sector. Ook zullen wij het borduurproces laten zien door middel van een draaiende borduurmachine in onze stand.”

 • DeJong Cheese, Mariël van den Oord

  DeJong Cheese, Mariël van den Oord

  "Gastvrij Rotterdam is voor ons een ideale manier om onze heerlijk verse kaas specialiteiten aan een breed publiek te presenteren. DeJong Cheese zal onder andere de Alphenaer brie naturel en fenegriek presenteren waar we twee jaar op rij de felbegeerde prijs voor 'beste nieuwe zuivelproduct’ op onze naam hebben mogen schrijven. Ook zullen we het innovatieve Cheese Crumbles assortiment presenteren; Een assortiment verse verkruimelde kazen direct te portioneren, Ideaal voor gebruik in Horeca keukens! Dus kom en proef onze award Winners!"

 • Pub Horeca, M.T Bresser

  Pub Horeca, M.T Bresser

  "Pub Horeca neemt voor de 2e keer deel aan Gastvrij Rotterdam. Dit is voor ons de beurs om horecaprofessionals kennis te laten maken met Pub Horeca en zowel bestaande als nieuwe klanten op de hoogte te brengen van onze service en nieuwe producten. Pub Horeca komt graag met horecaprofessionals in contact die op zoek zijn naar een leverancier die net een stapje verder gaat. Wij vertellen u graag over de Vulcano Gres Houtskooloven, onze service als het gaat voor bestellingen van kleingoed, maar ook voor het ontwerpen en plaatsen van grootkeukens.”

 • Persu at Work, Jan Willem Weebers & Desmond van den Heuvel (eigenaren)

  Persu at Work, Jan Willem Weebers & Desmond van den Heuvel (eigenaren)

  "Kleding is representatie. Uw bedrijfskleding draagt een directe boodschap van stijl, originaliteit en expertise uit, maar ook een indirecte boodschap van kwaliteit, duurzaamheid en respect voor de samenleving. Wij laten u op Gastvrij Rotterdam graag zien hoe wij u kunnen helpen met (het verduurzamen van) uw bedrijfskleding. Persu at Work biedt u naast reguliere zakelijke bedrijfskleding een breed aanbod aan stijlvolle duurzame representatie. Kom langs voor een oriënterend gesprek en bekijk onze WearEver collectie tijdens de modeshow in het DSNM Paviljoen."

 • Old Dutch Distillers, Jan G. Post (Directeur / Founder)

  Old Dutch Distillers, Jan G. Post (Directeur / Founder)

  "Old Dutch Distillers is sinds 2016 met de gehele portfolio op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Deelname aan Gastvrij Rotterdam met een Rotterdams product is een must. Bijna alle nieuwe relaties vinden wij op vakbeurzen. Wij presenteren White and Dark Rum, Vodka, Gin, Cachaca, 1519 Tequila 100% Agave in Blanco, Reposado, Anejo. Laat u ook verrassen in onze stand met de mogelijkheden van de Mixtender cocktail purees en mixes. Onze product adviseur Rene van Bennekom is aanwezig om u van advies te voorzien."

 • Pure Maroc, Jaouad Agounad

  Pure Maroc, Jaouad Agounad

  "Pure Maroc neemt deel aan Gastvrij Rotterdam, omdat wij de overheerlijke, authentieke Marokkaanse keuken willen delen met de rest van Nederland. Tijdens ons bezoek vorig jaar hebben we gemerkt dat Gastvrij een zeer hoogwaardige beurs is waar kwaliteit zeer hoog in het vaandel staat. Tijdens deze beurs presenteren wij onze 2 kwalitatief zeer hoogwaardige merken ''MARRAKSHIA'' en 'LES ARBRES DU MAROC'' waarbij u kennis zult maken met de authentieke Marokkaanse keuken."

 • Hotelpartner, Liselotte de Vries (Sales&Marketing Manager)

  Hotelpartner, Liselotte de Vries (Sales&Marketing Manager)

  "Hotelpartner lanceert op 1 september 2016 haar 5e pijler Revenue Partner. Middels deze toevoeging verstevigt zij haar positie als 'totaalleverancier voor de hotelkamer’. Gastvrij Rotterdam biedt hét platform om de vernieuwde dienstverlening aan de hotelbranche te presenteren. Op Gastvrij Rotterdam presenteert Hotelpartner haar volledige én vernieuwde dienstverlening. Als totaalleverancier voor de hotelkamer kan de bezoeker kennis maken met de diensten Hotelsource, Hotelpeople, Hotelequip, Out of Site en Revenue Partner."

 • Grippy's/ EF-FIS B.V., Ad Eland (DGA/ Founder)

  Grippy's/ EF-FIS B.V., Ad Eland (DGA/ Founder)

  "Kwaliteitshoreca  is voor ons product precies dé doelgroep die we willen bereiken. Het 3D servet Grippy’s is een servetinnovatie die bij het serveren van hapjes de gastbeleving verhoogt en de horecaondernemer in staat stelt optimale service te bieden. Wij zullen op de beurs zowel hartige als zoete hapjes serveren zodat de gast zelf in de praktijk kan ervaren wat de voordelen zijn van het 3D servet.”

 • Driessen Food, Dana Driessen

  Driessen Food, Dana Driessen

  "In samenwerking met Ekro, de grootste kalfsvleesslachterij van Nederland, heeft Driessen Food pulled veal ontwikkeld. Tijdens Gastvrij Rotterdam zal de introductie van dit product plaatsvinden."

 • ad Bibendum Fine World Wines, Johan & Björn Monard

  ad Bibendum Fine World Wines, Johan & Björn Monard

  "Wij nemen deel aan Gastvrij Rotterdam, omdat wij kansen en mogelijkheden zien om ons hier nog meer te profileren. Wij zullen een selectie top kwaliteit wijnen van over de hele wereld presenteren."

 • Yama Products, Lisa van Lemmen

  Yama Products, Lisa van Lemmen

  "Yama Products neemt deel aan Gastvrij Rotterdam, omdat we daar zowel bestaande als potentiele klanten willen ontmoeten en kennis willen laten maken met Yama. Op de beurs zullen wij een van onze producten uit de Ichiban Snacks lijn presenteren."

 • Made Blue Water, Frank van der Tang

  Made Blue Water, Frank van der Tang

  "Wij nemen deel aan Gastvrij Rotterdam, omdat veel horecaondernemers worstelen met de vraag naar (gratis) kraanwater in de horeca. Made Blue biedt ondernemers een gezond verdienmodel met een extra boodschap die goed wordt ontvangen door de gast: elke geserveerde karaf levert duizend karaffen schoon water op in ontwikkelingslanden."

 • Verstegen Spices & Sauces, Desiree Kox,

  Verstegen Spices & Sauces, Desiree Kox,

  "Verstegen is al 130 jaar een Rotterdams familiebedrijf en kan dan ook niet ontbreken op dé Horecavakbeurs van Rotterdam. De mooiste smaken beginnen met de puurste ingrediënten. Doordat Verstegen hele specerijen direct bij de oorsprong inkoopt en zelf het maalproces uitvoert, wordt de kwaliteit gemonitord. Het verschil in smaak willen wij aan u laten zien en proeven tijdens Gastvrij Rotterdam."

 • Repay HRM | Ellen Moonen

  Repay HRM | Ellen Moonen

  "Repay HRM neemt deel aan Gastvrij Rotterdam omdat wij ondernemers binnen de horeca kunnen ontzorgen vanuit onze vestiging in Barendrecht. Gastvrij Rotterdam is een mooie gelegenheid om ondernemers kennis te laten maken met Repay HRM en onze dienst toe te lichten."

 • VINITES B.V., Greetje Russchen

  VINITES B.V., Greetje Russchen

  "Gastvrij Rotterdam biedt Vinites de mogelijkheid om in contact te komen met potentiële afnemers, om nog meer zichtbaar te worden in de regio Rotterdam e.o. en om onze huidige relaties te ontmoeten in een inspirerende omgeving. Wij presenteren in onze stand een brede selectie van ons assortiment, waaronder de wijnen van Francis Ford Coppola, Barone Ricasoli, Tasca d’Almerita en Spier Estate."

 • Hoppe Professional, Koen van Dommelen (productmanager)

  Hoppe Professional, Koen van Dommelen (productmanager)

  "Gastvrij Rotterdam is een ideale omgeving om met onze klanten in gesprek te gaan en van elkaar te leren. Tevens inspireren we onze klanten graag door ze kennis te laten maken met nieuwe producten die we ontwikkelen in onze bakkerij en waarmee zij zich kunnen onderscheiden in de branche. Met Natuurlijk Lekker introduceert Hoppe een nieuwe kijk op lekker. Koekjes gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Een heerlijke traktatie bij koffie en thee met 30% minder vet en 40% minder suiker dan traditionele koekjes."

 • Hofland Foodservice, Christa Hofland

  Hofland Foodservice, Christa Hofland

  "Wij presenteren ons tijdens Gastvrij als all-round specialist op het gebied van interne en externe maaltijdtransportsystemen met een uitgebreid assortiment maaltijdtransportboxen en voedselverdeelsystemen in verschillende materialen.Het doel van onze deelname is in contact te komen met (bedrijfs)cateraars, restaurants, voedingsservices die op een gedegen en HACCP veilige manier hun versbereide warme of koelverse maaltijd van A naar B willen transporteren."

 • Pandriks Bake-Off B.V., Henk Kroesen

  Pandriks Bake-Off B.V., Henk Kroesen

  "We nemen deel aan Gastvrij Rotterdam om in contact te komen met nieuwe en bestaande klanten en deze zo kennis te laten maken met het lekkerste brood van Nederland. We laten onze gasten  op Gastvrij kennis maken met het lekkerste brood van Nederland , dit brood is gemaakt van desem en gebakken op een stenen oven vloer." 

 • Hosman Vins, Manon Hosman

  Hosman Vins, Manon Hosman

  "Wij nemen deel aan Gastvrij Rotterdam, omdat het een goed podium is om als vooraanstaand kwaliteitsimporteur in de Regio Rijnmond ons gezicht te laten zien. Daarnaast leent deze beurs zich er uitstekend voor om, mede door de laagdrempeligheid, de potentiele horecaklanten kennis te laten maken met onze wijnen en daarnaast onze reeds bestaande klanten onze laatste aanwinsten te tonen en te laten proeven. Wij zullen de volgende nieuwe wijnen presenteren: De schenkwijnen van Vinitrio uit de Lanquedoc, de Valopicella, Ripasso Superiore en Amarone van Aziende Agricola San Cassiano. De witte en rode wijnen van Bogle vineyards uit Sacramaneto Californië. Daarnaast natuurlijk ook onze mooie klassiekers."

 • Foodimpuls, Albert-Peter Veldkamp (Marketing Manager)

  Foodimpuls, Albert-Peter Veldkamp (Marketing Manager)

  "Foodimpuls is als vertegenwoordiger in Nederland van Birrificio Angelo Poretti en Salumificio Colombo aanwezig.Gastvrij Rotterdam biedt ons de mogelijkheid om horeca ondernemers kennis te laten maken met de producten van deze Italiaanse bedrijven. Tijdens de beurs kunnen de bezoekers genieten van de unieke smaakcombinaties tussen het bier van Birrificio Angelo Poretti en de authentieke worst, kaas en vleeswaren uit de regio rondom Varese in Noord Italië."

 • Vezzino, Edwin Somer

  Vezzino, Edwin Somer

  "De reden van onze deelname aan Gastvrij Rotterdam is om op een kwaliteit horeca event ons nieuwe product te laten zien aan de bezoekers. Als jong bedrijf willen we ons buiten de office-markt mede gaan richten op de retail- en horecamarkt. We zullen op onze stand diverse wanddecoratie en interieur mogelijkheden laten zien. Zwaartepunt zal liggen op de Vezzino wanddecoratie in abonnements vorm. Het huren van grote wanddecoratie met desgewenst meermalig per jaar zorgeloos wisseling van afbeelding is nieuw en een innovatie in de markt."

 • Salud Foodgroup Europe BV, Dave Sijogo (Export Manager/Manager Internal Sales)

  Salud Foodgroup Europe BV, Dave Sijogo (Export Manager/Manager Internal Sales)

  "Op Gastvrij Rotterdam willen wij onze innovatieve avocado- en appetizerproducten presenteren aan een breder publiek van professionele fijnproevers. Als avocado specialist presenteren wij onze innovatieve clean label HPP producten, vergezeld van tortillas, pita’s en vegetarische fingerfood."

 • American Food Service, G. Chin-A-Kwie (Director)

  American Food Service, G. Chin-A-Kwie (Director)

  "Wij willen tijdens deze beurs ons Unieke concept van Mercer’s Wine Ice Cream en Ginseng Up dranken presenteren. Mercer’s Wine Ice Cream is een volwassen dessert met 5% alcohol, 8% melk vet,  geproduceerd door kleine boeren in New York in 8 smaken. Ginseng Up is een drank gemaakt met de Ginseng wortel uit Korea in verschillende smaken, waarbij de 3X Ginseng een heilzame werking heeft; verlaagd de hoge bloeddruk, Stress, body balance, Libido verhogend. Aziaten leven al duizenden jaren met het nuttigen van Ginseng!"

 • Dr. Oetker Nederland b.v., Patricia Dreves  (Product Manager)

  Dr. Oetker Nederland b.v., Patricia Dreves  (Product Manager)

  "We zien dat de aandacht voor gebak en desserts binnen de horeca toeneemt. Gastvrij is voor ons een kwalitatief platform om koks en ondernemers te ontmoeten en te laten zien dat huisgemaakte taart /desserts laagdrempeliger zijn dan zij denken. Tijdens Gastvrij Rotterdam laten onze chef-koks graag ervaren hoe je in een handomdraai de lekkerste huisgemaakte taarten op de kaart zet! Chef-kok Didier laat verschillende recepten en producten zien, ruiken en natuurlijk proeven. Op deze manier kan jij morgen al je huisgemaakte taart op de kaart zetten!"

 • Publica, Hans Janus (eigenaar/directeur)

  Publica, Hans Janus (eigenaar/directeur)

  "Al jaren nemen wij deel aan nationale en internationale beurzen. We zijn nu benieuwd wat een beurs in de regio Rotterdam voor ons kan betekenen. Wij zullen op Gastvrij het volgende presenteren: menukaarten, wijnkaarten, dessertkaarten, rekeningmapjes, hotelinfomappen, plexiglas artikelen."

 • Oma Bobs Snacks, Richard Troost (Marketing & Communicatie)

  Oma Bobs Snacks, Richard Troost (Marketing & Communicatie)

  "Op Gastvrij Rotterdam laten de koks van Oma Bobs Snacks de horecaprofessionals graag proeven hoe ze hun gasten kunnen verwennen met smaak. Dat kan met de door ons zelf met zorg en liefde bedachte ambachtelijk bereide snacks: van bitterbal tot truffelcroquette."

 • Van Hessen B.V., Patricia Amesz (Office Manager)

  Van Hessen B.V., Patricia Amesz (Office Manager)

  "Gastvrij Rotterdam is een regionale beurs waarbij veel aandacht is voor horecaondernemers. Van Hessen B.V. biedt de juiste producten voor deze doelgroep. Gastvrij Rotterdam levert een waardevolle bijdrage aan relatiebeheer en het in contact komen met nieuwe klanten. Wij presenteren o.a. de Quorion kassa, de QTouch 15 met smartphone en tablet. Een hedendaagse kassa voor een betaalbare prijs."

 • The Next Table, Ramon Hermans (Business Development Manager)

  The Next Table, Ramon Hermans (Business Development Manager)

  "Het gezelschap van horeca ondernemers, leveranciers & culinaire liefhebbers die op Gastvrij Rotterdam afkomen creëert de mogelijkheid om The Next Table te introduceren, potentiële klanten te ontmoeten en deals te sluiten. The Next Table is een online reserveringsysteem gemaakt door, voor en met horeca ondernemers. U kunt ons vinden in de gang tussen hal 5 & 6." 

 • Juice Solutions International, Kevin Walsh (Directeur Verkoop)

  Juice Solutions International, Kevin Walsh (Directeur Verkoop)

  "Gastvrij Rotterdam is de ideale plek om onze concepten te presenteren. Als groothandel en conceptontwikkelaar is dit één van de hoogtepunten van het jaar. Fijne gesprekken, nieuwe contacten en een stand waar al onze merken tegelijk aan het publiek getoond kunnen worden. Wij presenteren WOW! Smoothies, WOW! Frozen Yoghurt, Frappé2day, Teahouse Exclusives, Treelife Original Birch Water, Dough brood, 1883 Routin siropen, Cioconat en ODK."

 • Verbunt Wijnkopers

  Verbunt Wijnkopers

  "Gastvrij Rotterdam biedt Verbunt Wijnkopers de mogelijkheid om nieuwe contacten op te doen. Daarnaast kunnen wij ook werken aan de relatie van bestaande klanten tijdens deze horecabeurs. Op Gastvrij Rotterdam presenteren we wijnen van onze partners Bodegas Salentein (Argentinië), Viña Errázuriz (Chili), Yalumba (Australië), Ramón Bilbao (Rioja), Laurent Miquel (Zuid-Frankrijk), Pol Roger Champagne en Graham’s Port."

 • HANOS, Nico Visser (Hoofd Marketing & Communicatie)

  HANOS, Nico Visser (Hoofd Marketing & Communicatie)

  "HANOS doet mee aan Gastvrij Rotterdam om de horecamarkt kennis te laten maken met HANOS. Verrassen, inspireren en noviteiten daar draait het om bij HANOS.
  HANOS zal inspireren , door te laten proeven, ruiken en voelen. Het tonen van hoogwaardige producten , maar vooral de bereidingswijze laten zien, waarmee we onze gasten willen verrassen."

 • Kennis centrum voor bier, Tom de Lepper

  Kennis centrum voor bier, Tom de Lepper

  "Het Kenniscentrum voor Bier wordt gehost op Gastvrij Rotterdam, omdat we de horecaondernemer en eindgebruiker meer inzicht willen geven in het gastronomische product; Bier. We presenteren meer dan 15 brouwerijen, en zij brengen gezamenlijk meer dan 50 bieren naar de beurs. Dagelijks presenteren we een programma met keynote sprekers uit de bier wereld, presenteren we nieuwe (inter)nationale bieren, en proeven ondernemers de juiste bier/spijs combinaties."

 • Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, Janneke Eigeman (Hoofd communicatie)

  Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, Janneke Eigeman (Hoofd communicatie)

  "Wild is het meest duurzame vlees dat in Nederland verkrijgbaar is. Gastvrij Rotterdam is de perfecte beurs om de horeca professionals kennis te laten maken met dit prachtige vlees.
  Tijdens Gastvrij Rotterdam vindt de kookwedstrijd 'PUUR koken met wild’ plaats in de wedstrijdarena. In onze stand op Fine Food Village laten we u wild proeven en kennismaken met het verhaal van de jager."

 • RHIMA Nederland B.V., Olaf Bolscher (Accountmanager)

  RHIMA Nederland B.V., Olaf Bolscher (Accountmanager)

  "Vorig jaar hebben we voor de eerste keer met een kleine stand op de beurs gestaan. Dit is voor ons een zeer  succesvolle beurs gebleken, dus vandaar dat we dit jaar terug zijn met een grotere stand! Op onze stand kunt  u kennismaken met de nieuwe glazenspoelmachine/voorlader WD-4 Plus. Met een modern ontwerp, makkelijke bediening en vele mogelijkheden is deze vaatwasmachine op vele plaatsen inzetbaar. Ook zal de combinatie WD 7 doorschuifmachine met de PRM voorwasmachine op de stand staan."

 • MAIN Energie, Robert Jonen (Accountmanager)

  MAIN Energie, Robert Jonen (Accountmanager)

  "Gastvrij Rotterdam biedt ons de mogelijkheid nieuwe klanten te ontmoeten. Daarnaast biedt onze aanwezigheid ook de kans MAIN Energie bekender te maken.
  Dit jaar wordt het wereldkampioenschap Aziatisch koken georganiseerd en wij staan daarom met onze Chinese collega’s op de stand. Tevens zal MAIN Energie haar vernieuwde mijnMAIN omgeving presenteren die in nauwe samenwerking met haar klanten tot stand is gekomen en de nieuwe innovatieve applicatie MAINpoort wordt ook getoond!"

 • Tonit Afrekensystemen, Tonny van Laarhoven (Eigenaar)

  Tonit Afrekensystemen, Tonny van Laarhoven (Eigenaar)

  "De horecaondernemer staat nog echt centraal op Gastvrij Rotterdam.  Daarmee is dit één van de weinige beurzen in Nederland waarbij men een duidelijke en dappere keuze voor uitsluitend de horeca durft te maken.  Een keuze die ook Tonit heeft gemaakt. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om de kassa te koppelen aan onder andere Thuisbezorgd.nl  en boekhoudpakketten als Twinfield en Exact online. Dit levert gemak en tijd op voor de ondernemer!"

 • De Koning Vlees B.V., Arjan de Koning (Directeur)

  De Koning Vlees B.V., Arjan de Koning (Directeur)

  "De Koning Vlees vindt Gastvrij een goed evenement om gezien te worden en om bestaande maar ook nieuwe relaties te ontmoeten. Wij presenteren ons bedrijf en onze producten & productinnovaties. Gastvrij Rotterdam sluit daarbij perfect aan op de koers die wij hebben ingezet. Ons assortiment, waaronder vers, geportioneerd vlees en vleesproducten. Ook zullen wij exclusieve merken  laten proeven zoals het Heyde Hoeve varkensvlees. Daarnaast hebben wij een live kookshow waardoor de mensen echt de smaak en de kwaliteit van De Koning Vlees zullen ervaren."

 • Walraven Sax, Arno de Been (Event Manager)

  Walraven Sax, Arno de Been (Event Manager)

  "Via Gastvrij Rotterdam willen wij graag op een andere manier dan normaal, in contact komen met onze huidige klanten. Natuurlijk is het ook een mooie gelegenheid om in contact te komen met potentiële nieuwe klanten en liefhebbers van wijn. Gedurende Gastvrij Rotterdam presenteren wij verschillende wijnhuizen vanuit ons portfolio. Tevens kunnen bezoekers kennis maken met de succesvolle concepten Glorious Bottles, Seizoenskurk en onze Evenementen Container."

 • Place-Add, Paul Jeurissen

  Place-Add, Paul Jeurissen

  "Place-Add neemt deel aan Gastvrij Rotterdam om meer naamsbekendheid te creëren in  de regio Rotterdam. We gaan de single use producten en servetten presenteren, daarnaast geven wij misschien ook een sneak peek op onze  menukaarten."

 • Bolsius Professional, Gerben Leijten (Sales manager catering)

  Bolsius Professional, Gerben Leijten (Sales manager catering)

  "Gastvrij Rotterdam is één van de beurzen waar we nieuwe ontwikkelingen op het gebied van kaarsen/ sfeerverlichting voor Horeca laten zien. Waar we horeca professionals  willen informeren en inspireren over nieuwe concepten, ontwikkelingen en trends.

  Tijdens Gastvrij Rotterdam presenteren wij onze laatste ontwikkelingen op het gebied van Decolights en Relight® Refills. Sfeerglazen met een eigentijdse uitstraling en verschillende houders met navullingen."

  'Bolsius brengt een kleur voor ieder interieur!’

   

 • Axxent Masters in Tea BV, Astrid Lagendijk (Brand manager)

  Axxent Masters in Tea BV, Astrid Lagendijk (Brand manager)

  "De Gastvrij Rotterdam beurs met het 'dit SMAAKT naar MEER’ paviljoen is voor Axxent Masters in Tea de gelegenheid om in contact te komen met horecaprofessionals die op zoek zijn naar alleen de beste duurzame en verantwoorde producten. Bekijk, ruik, voel, ervaar en vooral proef onze creativiTEA. Gedurende deze dagen zullen we de horecaprofessionals inspireren met pure en eerlijke thee, Fairtrade en/ of Biologisch gecertificeerd, 100% natuurlijk, direct van de plantage, vers verpakt en altijd herleidbaar naar de bron. Een Fair deal!"

 • Xapron, Peter Vrins (Eigenaar/directeur)

  Xapron, Peter Vrins (Eigenaar/directeur)

  "Voor Xapron is Gastvrij Rotterdam een nieuwe ervaring! Met onze ambachtelijke leren schorten willen we graag horecamedewerkers verleiden.  Het oog wil ook wat en functionaliteit, beleving en presentatie staan tegenwoordig nog meer centraal in het mooie horeca vak. Xapron presenteert op Gastvrij Rotterdam een collectie stoere leren schorten in een soepel vallend rundsleer. De ontwerpen komen van het eigen designteam en worden op een ambachtelijke manier gemaakt."

 • Van Kempen Fruitsappen, Jan Willem van Kempen

  Van Kempen Fruitsappen, Jan Willem van Kempen

  "Gastvrij Rotterdam is de plek waar we niet alleen veel bestaande relaties ontmoeten maar ook nieuwe relaties kunnen interesseren voor onze pure fruitsappen. Van Kempen presenteert haar exclusieve assortiment pure fruitsappen op Gastvrij Rotterdam. Onderscheidend in smaak en verpakt in luxe wijnflessen voor wederverkoop in horeca, catering en delicatessenmarkt. Sappen zijn geperst van puur fruit; vol met vitamines, vezels maar vooral smaak."

 • EXTRACT/LISIMO, Ivo Noij (Accountmanager)

  EXTRACT/LISIMO, Ivo Noij (Accountmanager)

  "Wij nemen deel aan Gastvrij Rotterdam om zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met onze overheerlijke koel verse pesto’s, tapenades & sauzen van LISIMO op basis van verse kruiden geheel zonder toevoegingen en conserveringsmiddelen, zowel het biologisch als regulier assortiment. Deze zullen wij ook presenteren op Gastvrij Rotterdam. Kom proeven in Hal 3 en beleef de unieke smaken. Gezond, lekker & verantwoordelijk!"

 • Winterhalter Nederland B.V., Bart Lemstra (Directeur)

  Winterhalter Nederland B.V., Bart Lemstra (Directeur)

  "Al 3 jaar sponsort Winterhalter Gastvrij Rotterdam met onder andere het beschikbaar stellen van vaatwasmachines. Daarnaast zal tijdens Gastvrij Rotterdam Winterhalter haar vaatwasmachines tentoonstellen  op eigen stand en achter de schermen worden ze in bedrijf gesteld ter sponsoring. De welbekende UC-serie en PT-serie staan op de Winterhalterstand met bijbehorende reinigingsmiddelen."

 • Rational, Frank Everink (Kooktechnisch adviseur)

  Rational, Frank Everink (Kooktechnisch adviseur)

  "Rational neemt deel aan Gastvrij Rotterdam mede omdat we Founding Partner zijn, maar ook zeer zeker omdat wij het een gastvrije netwerkbeurs vinden. Wij geven op onze stand doorlopende kookdemonstraties met de VarioCooking Center en de SelfCookingCenter 5Senses om de mogelijkheden van de apparaten te laten zien in de professionele keuken."

 • Eijsink Afrekensystemen B.V., René Eijsink (Commercieel directeur)

  Eijsink Afrekensystemen B.V., René Eijsink (Commercieel directeur)

  "Tijdens Gastvrij Rotterdam gebeurt iets bijzonders. Workshops, kookpodia, belevingswerelden, culinaire hoogstandjes, innovatieve oplossingen.. Samen met de andere Founding Partners creëren we de basis van dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals. Afrekensystemen, bar-/keukenmanagement, loyaliteitssystemen, personeelsplanning, financieel management en webshops. Bij onze stand kunnen bezoekers ervaren hoe ze hun rendement en klanttevredenheid eenvoudig nog verder kunnen verhogen."

 • Valderrama Olijf Olie Grand Cru, Fred ten Kroode (Manager Marketing & Sales)

  Valderrama Olijf Olie Grand Cru, Fred ten Kroode (Manager Marketing & Sales)

  "Valderrama Olijf Olie Grand Cru is vanaf de allereerste editie  present op Gastvrij Rotterdam. Onze reden om weer deel te nemen : Gastvrij Rotterdam ontwikkelt zich jaar op jaar tot de beste Horeca beurs van Nederland. Ook dit jaar weer de eindstand van het culinaire 'straatje’ aan het hoofdpad. Valderrama zal naast zijn Grand Cru  de vijf bijzondere variëteiten, Arbequina, Hojiblanca, Picudo, Ocal en Cornicabra  presenteren. Vanwege het grote succes bij de Top restaurants plaatsen wij onze Smoked Arbequina en Pedro Ximenez Sherry Azijn wederom opvallend in de schijnwerpers."

 • Olijfbedrijf, Gregor Christiaans (Eigenaar)

  Olijfbedrijf, Gregor Christiaans (Eigenaar)

  "Gastvrij Rotterdam is DE gelegenheid om in contact te komen met nieuwe klanten. Het is een hoogwaardige beurs, waar bezoekers rond lopen die eind verantwoordelijk zijn voor de inkoop. En daar gaat het tenslotte om, deals sluiten en nieuwe klanten ontmoeten. Dat is de kracht van Gastvrij Rotterdam. Wij presenteren een olijfolie horeca concept. Eenvoudig en bewezen succesvol dat spreekt tot de verbeelding van de gasten in het restaurant: ambachtelijk, rechtstreeks van de boer en duurzaam. Nieuwsgierig? Kom vooral langs en laat je verrassen door de kwaliteit EN…..de prijs!" 

 • DiGusti Delicatessen , Ingmar Berkhout (Eigenaar)

  DiGusti Delicatessen , Ingmar Berkhout (Eigenaar)

  "DiGusti Delicatessen neemt deel aan Gastvrij Rotterdam om de horeca kennis te laten maken met haar prachtige, authentieke Italiaanse delicatessen. Deze kenmerken zich door pure, eerlijke smaken. Met een diversiteit van proeverijen kunt u op onze stand het beste van Italië ervaren. Vanaf dit jaar zijn de producten voor het eerst verkrijgbaar voor de horeca. Op Gastvrij Rotterdam presenteren wij naast onze hardlopers als prachtige gerijpte Balsamico’s, onze truffeltapenade en de authentieke pure Limoncello’s. Ook ons vernieuwde (eier) pasta assortiment. Nieuwsgierig? Kom dan lekker proeven op onze stand."

 • Oliehoorn, Tim Konst (Verkoop binnendienst)

  Oliehoorn, Tim Konst (Verkoop binnendienst)

  "Tijdens Gastvrij Rotterdam presenteert Oliehoorn u met name de nieuwe Clean Label mayonaise. Ook is er aandacht voor de nieuwe 'oude’ Brander mayonaise.
  De Mayonaise Clean Label is een romige mayonaise met een licht zuurtje wat de smaak kenmerkt  van de Clean Label mayonaise. Hij is glutenvrij, bevat geen kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen en heeft Rondeel eigeel als ingrediënt."

 • PH Frost-Dujardin, Claudia Winnemuller (Sales & Marketing)

  PH Frost-Dujardin, Claudia Winnemuller (Sales & Marketing)

  "PH Frost-Dujardin neemt deel aan Gastvrij Rotterdam omdat wij de horecaondernemer een kwalitatieve aanvulling op hun assortiment aan willen bieden en deze willen informeren en inspireren. PH Frost-Dujardin presenteert tijdens Gastvrij Rotterdam haar diepvriesdesserts, ijsmogelijkheden, nieuwe verantwoorde diepvriesproducten en diepvriespatisserie."

 • Topking Fingerfood, Florentine Rijkmans (Marketing & Salessupport)

  Topking Fingerfood, Florentine Rijkmans (Marketing & Salessupport)

  "Onze ervaring leert dat Gastvrij Rotterdam zich kenmerkt als een kwalitatief zeer hoogstaande vakbeurs. Een prachtig en tot in de puntjes verzorgd evenement waar een platform geboden wordt om kennis te maken met passende potentiële én bestaande relaties. Wij presenteren op Gastvrij Rotterdam onze bekende toppers zoals Vlammetjes® en KaasTengels®, ons vooruitstrevende "Sliders 66” concept, rauwe mini hamburgers, ambachtelijk, robuust en licht gekruid. Daarnaast zullen wij aftrappen met een gloednieuw concept, origineel en helemaal van deze tijd."

 • Alto-Shaam Benelux, Ron Klop (Directeur)

  Alto-Shaam Benelux, Ron Klop (Directeur)

  "Ook dit jaar zal Alto-Shaam weer deelnemen aan Gastvrij Rotterdam. Gastvrij Rotterdam is de culinaire ontmoetingsplaats in de Randstad om in contact te komen met Food professionals. Alto-Shaam presenteert tijdens de beurs niet alleen haar innovatieve apparaten, maar levert een totaal oplossing voor elke keuken. Bezoek onze stand en laat u inspireren voor de oplossing voor uw keuken.."

 • Schulp vruchtensappen, Elger Wiersma

  Schulp vruchtensappen, Elger Wiersma

  "De Rotterdamse horecaondernemers laten ervaren welke voordelen, onderscheid en kwaliteit het familie bedrijf Schulp aanbiedt in pure vruchtensappen. Wij presenteren 100% pure, ambachtelijke, gezonde en Hollandse vruchtensappen! Lekker, onderscheidend en kwaliteit. Ervaar, proef & beleef!"

 • Vossebeld Vaatwastechniek, Bert Vossebeld (Eigenaar)

  Vossebeld Vaatwastechniek, Bert Vossebeld (Eigenaar)

  "Vosselbeld Vaatwastechniek, grootste Winterhalter dealer van Nederland, neemt deel aan Gastvrij Rotterdam om nieuwe klanten te scoren, oftewel meer vervolgafspraken en een beter relatiebeheer."

 • O Original BV, Jessica Schout (Commercieel Manager)

  O Original BV, Jessica Schout (Commercieel Manager)

  "Afgelopen jaar vonden wij Gastvrij Rotterdam een superbeurs met heel veel energie en hebben daar veel huidige en nieuwe contacten ontmoet. Wij hopen dat dit jaar voort te zetten. Wij houden ons al 15 jaar bezig met het faciliteren van Horeca ondernemers die hun eigen tafelwater willen zuiveren en bottelen in een mooie designfles; graag presenteren wij hiervoor de diverse mogelijkheden inclusief onze nieuwe lijn machines!"

 • Vandemoortele Nederland, Marco van Wijk (Marketing manager)

  Vandemoortele Nederland, Marco van Wijk (Marketing manager)

  "Vandemoortele Nederland neemt deel aan Gastvrij Rotterdam omdat we in januari een nieuw merk, genaamd Lanterna, in de markt gelanceerd hebben. Authentieke Italiaanse brood producten zoals focaccia’s en ciabatta’s willen we  graag extra onder de aandacht brengen bij de horeca professionals die naar Gastvrij Rotterdam komen. Vandemoortele zal nieuwe producten laten zien en de klanten inspireren op het gebied van presentatie en gebruik van onze producten."

 • Croatiangrapes.com, Diederik Swart

  Croatiangrapes.com, Diederik Swart

  "Wij zullen ons presenteren op Gastvrij Rotterdam omdat we professionals uit de horeca in de regio Rotterdam kennis willen laten maken met bijzondere wijn uit Kroatië. Wist u eigenlijk dat Kroatië een van de oudste wijngebieden in de wereld is? Markante Kroatische wijn die veelal gemaakt is van inheemse Kroatische druiven met namen als Graševina, Pošip, Frankovka, Malvazija, Bogdanuša en het Kroatische 'zusje’ van de Primitivo en de Zinfandel, de Plavac Mali."

 • Reeleezee BV / Cashr, Roemer Mol (Marketing Manager Cashr)

  Reeleezee BV / Cashr, Roemer Mol (Marketing Manager Cashr)

  "Automatiseren in de horeca gaat verder met Cashr. Horeca-ondernemers hebben voortaan een afrekensysteem in handen dat zorgt voor lage besteltijden en efficiënte verwerking van bonnen. Voor meer bekendheid in de rest van Holland, neemt Cashr nu graag deel aan Gastvrij. Cashr is Cloud-based. Bonnetjes tellen behoort tot het verleden, de omzet is real time te zien op elk device waar u zich ook bevindt."

 • Het Wijninstituut, Claire Lemmens (vinoloog)

  Het Wijninstituut, Claire Lemmens (vinoloog)

  "De reden dat wij deelnemen aan Gastvrij Rotterdam 2016 is om onze wijncursussen op 4 niveau’s (SDEN) en op maat in de Rotterdamse horeca te promoten. Ook willen wij aandacht vragen voor onze cursus Start met Sterke Drank=Gedistilleerd vignet."

 • Sola Grootverbruik, Martine van de Veen (Accountmanager)

  Sola Grootverbruik, Martine van de Veen (Accountmanager)

  "Sinds 1868 produceert Sola duurzaam kwaliteitsbestek, pannen en tafelgerei. Zij maakt bestekken in chroomstaal, edelstaal en zilver. Het brede assortiment van Sola wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe ontwerpen op basis van de laatste trends. Sola is sponsor van Bocuse d’Or."

 • Chaupain B.V., Timo schreuder (Assistent Conceptmanager )

  Chaupain B.V., Timo schreuder (Assistent Conceptmanager )

  "Wij houden van ons vak en dat proeft en ziet u. Onze producten worden namelijk met veel liefde en passie gemaakt. Gastvrij Rotterdam biedt Chaupain een platform om deze liefde met Rotterdam en omgeving te delen. Bij Chaupain vindt u een ruim assortiment aan eerlijke, ambachtelijke en 100% natuurlijke brood- en patisserieproducten, van de beste kwaliteit en voor een eerlijke prijs. Chaupain presenteert niet alleen producten maar zet een totale beleving neer op gebied van brood en patisserie."

 • Koninklijke ERU, Marc van Noort (Sales Manager Foodservice)

  Koninklijke ERU, Marc van Noort (Sales Manager Foodservice)

  "Met de kazen van Koninklijke ERU kunt u eenvoudig onderscheid en toegevoegde waarde creëren. Gastvrij Rotterdam is een mooi podium om dit live te tonen. We willen de bezoekers inspireren dat te gaan doen wat nodig is in de Horeca: het verschil maken en de gast verrassen! Wij presenteren op Gastvrij Rotterdam onze ERU Cheese Spreads. Authentiek gesmolten kazen met een oneindig aantal toepassingen in bereidingen, zowel koud als warm. Met ERU kaas in de basis zijn smaak, snelheid en onderscheid voor iedereen bereikbaar van QSR tot Michelinsterren restaurant!"

 • Flevosap BV, Alex Poortinga (Verkoop)

  Flevosap BV, Alex Poortinga (Verkoop)

  "Flevosap, 'het sap waar je de smaak zit zitten’.  Wij presenteren op Gastvrij Rotterdam onze sappen waar geen smaak- en kleurstoffen aan toegevoegd zijn. Je proeft alleen de pure appel, peer en ander fruit die op ambachtelijke wijze wordt gebotteld en gedronken.  Kom proeven op onze stand tijdens Gastvrij Rotterdam!"

  Founding partners
  • Bidfood
  • Douwe Egberts
  • Eijsink Afrekensystemen B.V.
  • Heineken
  • J. van Doorn B.V.
  • Nice to Meat
  • Rational
  • Royaan
  • Rungis
  • Satelliet
  • Schmidt Zeevis
  • Verwiel en Wijngaard
  • Winterhalter Nederland BV
  Branchepartners
  • AF&BM
  • Bocuse d'Or
  • De Buik van Rotterdam
  • Euro-Toques Nederland
  • Gastronomisch Gilde
  • Gastvrijheidsgilde
  • Hotello TOP
  • HSMAI
  • Kenniscentrum voor Bier
  • KHN
  • Nederlands Patisserie Team
  • Nix18
  • SVH


  Mediapartners
  • Algemeen Dagblad
  • Culinaire Saisonnier
  • De Restaurant Krant
  • Dolce Magazine
  • Entree magazine
  • Gastronomie
  • Hospitality Management
  • Kokswereld
  • Pâtisserie & Desserts
  • Perswijn